ENPARA.COM ANASIZ KALDI

yazar:

kategori:

Enpara.com ve Müşteri Deneyimi Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Elsa Pekmez Altan istifa etti. 
QNB Finansbank’ın  dünya çapında başarılı projesi olan Enpara.com’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Elsa Pekmez Altan istifa etti.
QNB Finansbank, Elsa Pekmez Altan’ın istifasını KAP’a bildirdi.
Şirketten KAP’a yapılan açıklamaya göre genel müdür yardımcıları Elsa Pekmez Atan ve Onur Özkan istifa etti. 
Pekmez Atan bankanın Enpara.com ve Müşteri Deneyimi Ofisi Genel Müdür Yardımcısı, Özkan ise Kobi ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. 
Bu değişikliklerle birlikte; bankanın Enpara.com Teknoloji ve Ürün/Süreç Yönetimi Direktörü Cumhur Türkmen ile Müşteri Deneyimi Ofisi ve Enpara.com Müşteri Yönetimi Direktörü Derya Düner mevcut unvanları ile Enpara.com ve Müşteri Deneyimi Ofisi yönetiminden sorumlu olacak.
Kobi ve Tarım Bankacılığı fonksiyonu ise bankanın Bireysel Bankacılık, Ödeme Sistemleri ve Finansal Kurumlar Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın sorumluluğunda olacak. 
ELSA PEKMEZ ALTAN KİMDİR?
1977 doğumlu Atan, 1999 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuş ve Harvard Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi yüksek lisans derecesini tamamlamıştır. 1999-2002 yılları arasında Mckinsey Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.’de Analist olarak görev almıştır. Ardından, 2004-2010 yıllarında yine McKinsey Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.’de yardımcı ortak olarak görev almıştır. 2010-2013 yılları arasında Finansbank A.Ş’de Süreç Yönetimi Grup Yöneticiliği, Stratejik Planlama ve Analitik Grup Yöneticiliği, Ceo Ofisi Grup Yöneticiliği ve Enpara.Com Bölüm Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. 2013-2015 yılları arasında Finansbank A.Ş’de Enpara.Com Direktörü görevini üstlendikten sonra, Mayıs 2015 itibariyle Enpara.Com ve Müşteri Deneyimi Ofisi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.