Tebrikler SAÇMA’ladınız..

Arzu Bozkurt’tan Kaan Sekban’a eleştiri. Tebrikler SAÇMA’ladınız… Kafa karıştıran sorular ve yanıtları. Bu yazıyı Kaan Sekban’da okumalı.
Bir kaç ay önce bir arkadaşım gönderdi bir kaç video..
Baksana çok eğlenceli videolar yapıyor bu çocukta bankacıymış o da senin gibi başka bir hayatta ve çok başarılı..
Baktım gerçekten çok içten çok keyifli, biraz mizaç biraz doğallık biraz da aldığı eğitimin etkisi, eski bankacı da tutu da seveni çok, röportajlar şu bu kesinlikle takdirlik ve tebriklik..
Kendi adıma da çok mutlu oluyorum, bankacılıktan başka bir hayatta var, seviyorsanız mutluysanız elbette devam fakat mutsuzsanız psikolojik ve fiziksel etkiliyorsa bu işi bırakmaktan korkmayın örneklerini çok görmeye.. Birbirimize hem ilham hem de destek oluyor.
Fakat,
Bazı ince hassas konular vardır, bu hassas konulara girmek hem risktir, hem de 2 kere düşünülecek şeylerdir hem de parayla alınıp,satılabilecek şeyler değildir.
Mizahla sosyal mesajlar veren bunun da hem maddi hem de manevi kazancını sağlamayı başaran başarılı birisinin de bu hassas konulara girmemesi gereklidir.
Madem kafanda bir soru işareti var..İnsani,vicdani yanları güçlü bir adam olarakta talk-showunun gelirini bu arkadaşımızın geride bıraktığı çocukların eğitimi için bağışlamak istedin
Yok banka bir yapılanmaya gidiyordu, eşimin şubesi de pilottu, yoksa baskı falan yok canım lütfen azcık stres olabilir hatta özel bankacılıktan gişede para saymaya geçmek eğlenceli bile dedi, bir de eski hedefleri de geldi de üzerine falan gibi 3 sorulu banka kurumsal dil röportajı yayınlamak niye..?
Gösterimin gelirini bu arkadaşımızın çocukları için bağışlayacağım yazsaydın sadece çok şık bir hareket olurdu.
O zaman sana yapılan yorumlardan dolayı Instagram hesabındaki yorumlar kısmını da kapatmak zorunda kalmazdın..
Bankayı direk suçlamak konusu  tartışılır…Fakat bu da değil be Kaan!
Son söyleyeceğim şey..
Evvela Samimiyet…
ARZU BOZKURT