BÖLGE MÜDÜRÜNÜ GENEL MÜDÜRE ŞİKAYET ETTİLER

yazar:

kategori:

Bankaların bölge müdürlüğündeki  adeta teröre dönüşen baskı, sonunda çalışanların isyanına neden oldu. Banka çalışanları bölge müdürünü ve satış müdürlerini genel müdüre şikayet ettiler.
Bankalar hakkında açılan mobbing davalarının yüzde 90’ı bölge müdürlüklerinin uygulamalarından kaynaklanıyor. Özellikle bazı yabancı bankaların bölge müdürlüğü, şube çalışanlarına karşı adeta terör uyguluyor. 
Son dönemde mobbingin yeni adresi olan Avrupa kökenli bankanın bir bölge çalışanları, bölge müdürü ve satış müdürlerinin uyguladığı baskı nedeniyle adeta isyan ettiler ve bankanın genel müdürüne şikayet mektubu yazdılar.
Daha önce adı seks skandalına da karışan bankanın gün geçmiyor ki, bir bölge müdürlüğü hakkında şikayet gelmesin. En son  Ege Bölge Müdürü bayanın kapıları tekmelemesi ve hakareti gündeme gelmişti. Banka gerek seks skandalına karışan müdürleri özel olarak atayan İstanbul’daki bölge müdürüne gerekse Ege’deki çalışanlarına hakaret eden bölge müdürüne destek çıkmıştı.
ŞİMDİ DE ÇUKUROVA
Avrupa sermayeli bu bankanın şimdi de Çukurova Bölge Müdürlüğü’nde sular durulmuyor. Bölge müdürü ve satış müdürlerinin baskıcı politikaları personelin isyan etmesine ve genel müdüre mektup yazmalarına neden olud.
Bankanın Genel Müdürü’ne yazılan mektuba yönelik ne tür işlem yapıldığı bilinmiyor. 
İşte o mektuptan bir bölüm:
“Bölge direktörü ve satış müdürünün çalışma yöntemleri ve uygulamaları hem bölgede hem de şubede çalışanları hayatlarından bezdirmiştir.Ağır baskı, banka etik kurallarına, iş kanununa aykırı davranışlar neredeyse günlük rutin olmuştur. Sürekli mail ve msn ile yapılan taciz yazışmalarıyla çalışanların psikolojileri bozulmuştur.Yaşanan baskılar nedeniyle bölgede müdürden gişe yetkilisine kadar bütün çalışanlarda mutsuzluk ve umutsuzluk en üst safhadadır.”