YILIN SON BANKACI KATLİAMI

yazar:

kategori:

Yeni yıla girilmesine günler kala, yabancı sermayeli bir banka personel katliamı yaptı. Yüzün üzerinde gişe ve operasyon görevlisinin işine son verildi. Hem de onurları kırılarak.
Son yıllarda en çok şube kapatan ve personel çıkartan bankalar arasında yer alan Avrupa sermayeli banka, cuma günü adeta katliam yaptı. Çok sayıda gişe ve operasyon personelinin işine son verildi. İşten çıkartılan personel sayısının yüzün üzerinde olduğu tahmin ediliyor.
Ancak, yılın son haftasında çıkartılma dünyanın hiç bir yerinde olmayan bir yöntemle yapıldı. Bir çok personel sabah işine gelip bilgisayarının başına geçti ve işten çıkartıldığını kapatılan ekrandan anladı.
GENEL MÜDÜRE TEPKİ 
Öte yandan işten çıkartılan bankacılar ve yakınları bu durumu protesto amacıyla bankanın bayan genel müdürüne twitter’de yazdılar.
İşte onlardan bazıları: 

-İnşallah çocuklarınızda sizin gibi binlerce bankacıyı işsiz bırakarak mağdur eden, alttaki yöneticilerinin icraatından haberi olmayan yöneticilerle çalışır.
-Önceden tek kelime bile edilmeden sabah oturum açmayan bilgisayarla işten çıkartıldığını öğrenen tüm çalışanlarınızın yaşadığı üzüntüden sonra umarım bir daha “çalışanlarımız çok mutlu”edebiyatı asla yapmazsınız.