BANKALARDA MADDE BAĞIMLILIĞI

Bu aralar Bankalarda çalışanlar madde bağımlısı oldular. Çalışanları nasıl atsak diye madde arayanlar ve hangi maddeden atıldıklarını anlamaya çalışanlar.
Bağımlı olmak kadar kötü bir alışkanlık yoktur hayatta. Zehir eder tüm hayatınızı. Zehire bile bağımlı oluyor insanoğlu. Madde bağımlısı olanlar, koca hayatta  bir maddeye bağlı kalmaya çalışıyor.
Madde bağımlısı olmuşsanız,  dünyada sanki maddeden başka bir şey kalmaz, bir maddenin peşinde gidersiniz. Madde nerede siz oradasınız maddesiz yapamaz hale gelmişsinizdir. Geceniz gündüzünüz madde aramakla geçer.
Bu aralar Bankalarda çalışanlar madde bağımlısı oldular.
Çalışanları nasıl atsak diye madde arayanlar ve hangi maddeden atıldıklarını anlamaya çalışanlar.
Madde bulmak da hiç kolay değil 20 yıl düzgün çalışan harama el uzatmayan örnek çalışanı atmak için madde bulmak çok zor iş.
Atıldığı maddeyle gece gündüz yaşayan, uykusuz gecelerinde maddeleri sayıklayan, tedavi için Avukat peşinde koşan madde bağımlıları.
Bu Madde bağımlılarına her zaman devletin el uzatması gerekir yoksa madde işinde çok para var tazminatsız atmak için olan maddeler,  izin paralarını vermemek için maddeler, işe iadeye engel olan çok çeşitli maddeler,  hepsi bir paradır. 
Madde ticareti başlı başına bir sektördür. Sadece Bankalardan  işten atılma davalarına bakan zengin  Avukatlar vardır. 
Madde bağımlısı olmamışsanız çok şanslısınız ama olmayacağınız anlamına da gelmez.  Ben de Madde 17 kullanmadan önce çok sağlıklıydım.
Devletin el uzatmasını bekliyorum eğer tedavim biterse bir daha hiç madde almayacağım, kendi kendime söz verdim. 
Büyük karların döndüğü bu sektörlere devletin izin vermemesi madde ticaretini bitmesi için çok acil önlemler alınması gerekmektedir. 
Yasal yollardan korkar madde ticareti yapanlar.  
Bu aralar Yurt dışından da çok talep var madde ticaretine, hem yerli hem yabancı madde satıcıları, özel, kamu fark etmez her yerde madde satmaya bizleri bağımlı hale getirmeye çalışıyorlar.
Çok dikkatli olmalıyız madde kullanımı çok küçük yaşlara indi.