KARADENİZ’İ BİTİRDİ ŞİMDİ SIRA TRAKYA’DA

yazar:

kategori:

Görev yaptığı Karadeniz bölgesinde çok sayıda şube müdürüne mobbing uygulayarak işten atan ve bankasını mobbing cezasına mahkum ettiren bölge müdürü şimdi Trakya’da.
Bayram.K
Gül E,
Fikret D
Sabahat K
İbrahim Ç
Kaan B,
İsmail Ç
Özgür C
Mustafa U
Erhan A
Hasan D
Bir degil iki değil bir bölgede iş akti fesh edilen 11 şube müdürü…
Bitmedi:
Birde tehdit ve referans baskısı ile istifa eden 15 şube müdürü..
Hepsi bölgeye atanan bir bölge müdürünün eseri. 
Kraldan çok kralcı olan bu bölge müdürü  bazı şube müdürlerinin açtığı dava nedeniyle bankasını mobbing suçlaması ile tazminata mahkum ettirmiş.
İşte bu bölge müdürü şimdi çok başarılı (!) olduğu gerekçesiyle Trakya’ya atanmış. 
Geçen hafta yayınladığımız tehdit dolu mailin baş kahramanı.  Yakın bir sürede Trakya bölgesini adam etmeyi planlıyormuş. O bölgeden de onlarca müdür işten atılacak veya zorla istifa edilecek.
Daha bir kaç yıl öncesine kadar personel açısından en huzurlu  olan Avrupa sermayeli bu banka, şimdi mobbingin merkezi haline gelmiş..
Bazı şube müdürleri ve personel birleşip bankanın Avrupa’daki merkezine dava açmayı planlıyorlar.
TAZMİNATA MAHKUM OLDU
Söz konusu bölge müdürünün yaptıkları samsun iş mahkemesi tarafından mobbing olarak kabul edilip avrupa kökenli banka tazminata mahkum edildi. 3 ayrı dava sonuçlanırken çok sayıda davanın da devam ettiği belirtiliyor.
 

Resim iki kere tıklaBU BÖLGE MÜDÜRÜNE ALLAH AKIL VERSİN

Avrupa sermayeli  bankanın Trakya Bölge müdürü Nisan ayı hedefleri tutmayınca bölge çalışanlarına öyle bir mail attı ki, görenler Allah akıl fikir versen demekten kendini alamadı.