Hakan Alp resmen YKB’li oldu

yazar:

kategori:

Atanması ile ilgili onay süreci bir hayli uzayan QNB Finansbank eski GMY’si Hakan Alp, dün itibariyle Yapı Kredi Bankası İnsan Kaynakları’ndan sorumlu GMY olarak atandı. Alp’in atanması YKB çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı.
QNB Finansbank’ta uyguladığı personel politikası nedeniyle büyük başarılara imza atan Hakan Alp artık Yapı Kredi Bankası‘nın İnsan Kaynakları’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.
Hakan Alp‘in bu göreve atanma haberi  bankanın Genel Müdürü Gökhan Erün tarafından dün bir elektronik posta ile tüm çalışanlarına duyruldu.  Gökhan Erün, Hakan Alp’in  insan kaynakları alanında uzun yıllara dayanak tecrübesine de dikkat çekti.
ONAY SÜRECİ
Hakan Alp‘in atanması yaklaşık 1 ayın üzerinde bir sürede gerçekleşti. Bu gecikmenin onay sürecinden kaynaklandığı da belirtiliyor. Nitekim Genel Müdtür Gökhan Erün, de “onay süreci“nden sonra cümlesi ile buna dikkat çekmiş.
MEMNUNİYETLE KARŞILANDI
Hakan Alp‘in insan kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması, Yapı Kredi Bankası çalışanları tarafından da memnuniyetle karşılandığı belirtiliyor. QNB Finans Bank‘ta uyguladığı insan kaynakları politikası ile personel mutluluğuna büyük önem veren Hakan Alp‘in aynı politikayı Yapı Kredi Bankası’nda da sürdürmesi bekleniyor.