YKB’ye bir transfer daha

yazar:

kategori:

En son Finansbank’dan GMY transfer yapan Yapı Kredi Bankası, şimdi de  Akbank’dan bir transfer daha yapıyor.
Yapı Kredi Bankası’nda Gökhan Erün’ün genel müdür olarak atanması ile başlayan değişim süreci devam ediyor. Finansbank’ın insan kaynaklarından sorumlu genel müdür yardımcısı Hakan Alp’i  bir süre önce kadrosuna katan Yapı Kredi Bankası son transferini Akbank’tan yapıyor.
Akbank Bireysel Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı’nın Yapı Kredi Bankası’nda göreve başlayacağı belirtiliyor. 
Arif İsfendiyaroğlu’nun Akbank’taki görevinden 1 Aralık itibariyle istifa edip Yapı Kredi’de göreve başlayacak. Yapı Kredi Bankası tarafından resmen açıklanmayan transfer ile ilgili BDDK sürecinin devam ettiği de öne sürüldü.
ARİF İSFENDİYAROĞLU KİMDİR?
​​Arif İsfendiyaroğlu, Mart 2015’te Akbank’ta Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri’nden sorumlu Genel Müdür Yard​ımcısı olarak göreve başLADI. Akbank’a katılmadan önce çeşitli özel sektör bankalarında üst düzey pozisyonlarda yönetici olarak görev yapan İsfendiyaroğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden lisans ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden İşletme yüksek lisans derecesine sahip.