Denizbank’ın turizm çıkartması

yazar:

kategori:

Denizbank, 8. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’ne tam kadro çıkartma yaptı. 
Tarım Bankacılığı’ndaki başarısını turizm sektöründe de sürdüren Denizbank bu yıl da ana sponsoru olduğu 8. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’ne üst düzey yöneticileri ile katıldı.
Denizbank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş ve Denizbank üst düzey yöneticileri  ile birlikte Antalya’ya gelerek kongreye katıldı. Hakan Ateş, dünyanın bir çok yerinden gelen turizmiclere “Ekonomi ve Turizm Sektöründe Son Durum ve Beklentiler konulu bir sunum yaptı. 

ÇÖZÜM ÖNERİSİ
Hakan Ateş,  Türk turizminin kalkınması için çözüm önerilerinde de bulundu. Ateş’in önerileri arasında en dikkat çeken ise Çinli turistleri ülkesine çekmeyi başaran Avustralya oldu. 10 yıl önce Türkiye kadar Çinli turist çeken Avustralya’nın  bugün 1.3 milyon Çinli turist çekmeyi başardığını söyleyerek bu ülkenin bunu nasıl başardığını örneklerle verdi. 
Salonda bulunan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen turizmciler bu sunumu ilgi ile izledi.
REHBER ATEŞ

Öte yandan Hakan Ateş, kongre öncesi İstanbul’dan birlikte geldiği Denizbank yöneticilerine ve konuklarına adeta rehberlik yaptı. Ateş, turist rehberliği konusundaki becirisi şaşkınlık yarattı. Zira, Hakan Ateş Perge Antik Kent ile ilgili oldukça ilginç bilgiler vererek konuklarına keyifli bir gezi sundu.
TURİZM’E KATKI
Denizbank olarak Türk turizmini desteklemeyi milli görev olarak gördüklerini söyleyen Hakan Ateş, Perge’de bir sutun dikme işlemine bağışla sponsor oldu.