CEO’dan zirvede şarkı!

yazar:

kategori:

Dijital Dönemde Liderlik toplantısında Denizbank liderinden şarkı  süprizi. 
Bu yıl 8.yapılan Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne Denizbank CEO’su damgasını vurdu. Dijital Dönemde Liderlik’in tartışıldığı oturumda Denizbank CEO’su Hakan Ateş, Frank Sinatra’nın parçasını okudu.
Moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur’un yaptığı panele, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Hepsiburada Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Fiba Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin ve Vodafone Grubu Avrupa Bölge CEO’su Serpil Timuray katıldı.
Panel moderatörü Agah Uğur espiri ile Hakan Ateş’in iyi bir lider oldduğu kadar iyi de şarkı söylediğini belirterek, burada da söylemesini rica etti. Panel katılımcıları konuşmalarını birer dakika kısa tutacaklarını belirterek, bu talepte ısrarcı olunca Hakan Ateş, Denizbank’ın 20.yıldönümü kutlamasında söylediği ingilizce şarkıyı söyledi.
Salondan büyük alkış toplayan Ateş, “20.yıl toplantısında herkes benden çok özel bir konuşma bekliyordu. Ancak ben şarkı söyledim. İyi bir lider içinden geldiği gibi davranmalıdır“diyerek, liderlik toplantısında liderlik dersi vermiş oldu.