Türk Telekom Neyi Gizliyor?

yazar:

kategori:

Türk Telekom, KAP’a açıkladığı personel çıkartma bilgilerini yayınlayan internet sitelerine ERİŞİM ENGELİ getittirdi. Peki Türk Telekom kamuoyuna açıkladığı bu bilgilerin yer aldığı haberi neden yasaklattı?
Aralarında Paramedya.com’un da bulunduğu iki internet sitesinde Türk Telekom personel çıkartma haberine  erişim engeli getirildi.
Türk Telekom Avukatları, Ankara 4.Sul Ceza Hakimliği‘ne başvurarak, halka açık bir şirket olarak halkı bilgilendirmek üzere açıkladığı mali tablolarında yer alan bilgileri haber yapan iki sitenin söz konusu haberine erişim engeli kararı aldırdı.
HALKA AÇIK BİLGİ

Türk Telekom’un mahkemeye başvurarak erişim engeli kararına itiraz edeceklerini söyleyen Paramedya.com.tr Yayın Yönetmeni Remzi Özdemir, “Bu yasağı anlayamadık. Şirket KAP’a yani Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bazı bilgileri yasa gereği veriyor. Bizde gazeteci olarak bu bilgleri daha geniş bir kesime duyurduk.“dedi
PERSONEL ÇIKARTMAYI KENDİ AÇIKLAMIŞ
Remzi Özdemir, “Türk Telekom’un ciddi sayıda personel çıkarttığı şirketin mali tablolarında görünüyor. Türk Telekom bu rakamları yayınladığımız için şirketin itibarını zedelediğimizi gerekçe göstermiş.  Bankalar başta olmak üzere bir çok şirketin haberi yapılıyor. ” diyerek  konuyu Anayasa Mahkemesi’ne kadar götüreceklerini bildirdi.
CUMHURBAŞKANI BİLMESİN Mİ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek bir personel alımı için bile işdünyası ile süerekli görüşmesi ve Türk Telekom’un tüm bu çabalara karşın bu kadar insanı işten çıkartması sosyal medyada da tepkiye neden olmuştu.

KAP HABERİNİN ORJİNALİ İÇİN TIKLAYIN!