Dev bankada dedikodu isyanı

yazar:

kategori:

Türkiye’nin en büyük 4 bankasından birinde dedikodu almış başını gidiyor. Ekonomi basınına da yansıyan dedikodulara göre CEO istifa edecek. İşte koskoca bankayı sarsan o dedikodunun perde arkası:
Tamamı  Avrupalı ortağın kontrolüne geçen Türkiye’nin en büyük 4 bankasından birinde  CEO’nun emekli olacağı iddiaları bitmek bilmiyor.
Bazı gazete ve internet sitelerine de yansıyan iddiaya göre, bankanın genel müdürü kısa süre içerinide emekli olacak. İddialar sadece bununla da kalmayıp çeşitli isimlerin de yerine aday gösterildiği görülüyor.
Bu iddialar ne kadar doğru?
Bu soruyu söz konusu bankanın bir üst düzey yetkilisine sorduk.
Zaman zaman kulsilerde kendimini de adının geçtiği genel müdürülük değişimi ile ilğili tüm iddiaları reddeden yönetici, söz konusu genel müdürün yabancı hissedar ile son derece uyumlu çalıştığını kendilerinin de şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.
PEKİ NEDEN ÇIKTI?
Bu iddialar neden çıktı?
Öyle gün oluyor ki söz konusu genel müdürün Cuma itibariyle ayrılacağı konuşuluyor. Söz konusu yetkili benzer iddiaların 2 yıl önce yine çıktığını  belirterek, mevcut genel müdürün  sözleşmesinin 2020 sonuna kadar devam ettiğini belirtti.