Pelosi:Başkan Trump’a resmi azil soruşturmasını açıyoruz

yazar:

kategori:

SON DAKİKA: Dünya bu haberle çalkalanıyor. ABD Temsilciler Meclisi’nin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi’nin Başkan Donald Trump’a yönelik azil soruşturması başlatılacağını resmen açıkladı.
Saatler Türkiye saati ile 24.00’ı gösterirken, beklenen haberg eldi ve ABD Başkanı Trump’a azil soruşturması resmen başladı. ABD Temsilciler Meclisi’nin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi’nin Başkan Donald Trump’a yönelik azil soruşturması başlatılacağını başlatılacağını söyledi. Bugün gün boyu konuşulan konu resmi açıklama ile gerçek oldu.
Demokratlar, Trump’ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’e, 202 başkanlık seçimlerinde rakibi Joe Biden’ın oğlu Hunter’ı soruşturması için baskı yaparak görevini kötüye kullandığını savunuyor.
TRUMP TEPKİ GÖSTERDİ
Öte yandan haberin duyulmasından hemen sonra bir açıklama yapan ABD başkanı Trump’tan azil soruşturmasına ilk tepki: “BM’de onca iş yaptığımız ve başarı kazandığımız bu kadar önemli bir günü Demokrat Partililer kasıtlı olarak Cadı Avı saçmalığı son dakikasıyla mahvetti. Ülkemiz için çok kötü!”