Böyle bölge müdürü düşman başına

Körfezde yine isyan var. Kıyım lakaplı bayan bölge müdürünün yaptıkları hep yanına kar kalmış. Personel atmayı seven ve bundan zevk alan bir Bölge Müdürü olur mu? Olur!
Yine Körfezde isyan var.
Karma Bölgelerden biri ve Personel atmayı seven , bundan zevk alan bir Bölge Müdürü düşünün sizce nasıl ?
Yalakaları sever Performansı bahane etmez arkasında durur,yalaka değilseniz bu bayan Bölg Müdürüne yaranmanız imkansız.
Aylar önce sadece bir şube Müdürünü işten attırmak için elinden geleni yaptı ,işi gücü bırakıp İK ya gidip kulisler yaptı Müdürü davet ettirdi iş akdini feshettirdi.
Aslında bu bankanın TEMEL Kuralları vardı bu sene personel atmayacaktı .
Buna rağmen yetmedi 4 müdür daha attırmaya karar veren bu Bölge Müdürü yakın zamanda bunuda başardı Çünkü sosyal yaşantısında zevk aldığı tek şey personel attırıp keyif almak.Bunun örneklerini geçmiş yıllardada defalarca yaptı bunu bilen biliyor. Bayanların yüzünü eli ile yoklayıp makyajını kontrol eden Bölge Müdüründen ne beklenirki.Kendi başarsızlığını kabul et çünkü yönetemiyorsun ,çünkü bu kabiliyetin yok ,çünkü birileri seni Bölge Müdürü yaptı Performansı bahane ediyorsun.  bunu anladık ama aynaya bakıp ne kadar geçimsiz biri olduğunu kendine sordunmu? Çünkü kendi ofisinde bile çalışan yardımcıların  birer birer yanından kaçıyor ve kaçmaya çalışırken acaba diye kendine sordunmu ?
Şube müdürünün baskıları sonunda  ve seninde bilgin dahilinde bir çalışanınıza yaptığınız mobbing sonucunda bu bayan çalışanın kalp krizi geçirip 3 gün yoğun bakımda kalmasına sebep olduğunuzuda biliyoruz unutmayacağız.
Peki şimdi sorarım ; Halen çalışan bir  Müdürün   Müşteri ile ortak işler yapıp ,bunları şubesinden kredi ile finanse edip kendine menfaat sağlayan,piyasada icraalik malları kovalayıp  başkasının üzerinden ticaret yapan ,gününün yarısını ortak ticaret yaptığı müşterilerinin  işyerinden geçiren ,verdiği kredilerden menfaat sağlayan bu  Müdürü halen sistemde tutan sensin ,perfomans bahanesiyle bir sürü kişiyi ekmeğinden edende sensin.
Performansı iyi olan bir çalışana G yani gelişmesi gerekir yada Y yani yetersize çekip işten kovdurtman sana zevk veriyor .Çünkü bu konuda kendini geliştirip bağımlı olmuşsun
– İnsanlık bumu ?
-hiçmi için sızlamıyor?
Vicdansızmısın diyemiyoruz çünkü bu sende yok,
Şimdilik bu kadar devamı gelecek