GMY oldum Aramızda Hallederiz!

Hafta sonu arabamın ne olduğunu bilseniz siz de beni Genel Müdür Yardımcısı sanmazsınız, bizde işler böyle “aramızda”, sizden gibi görünürüm ama asla sizin gibi olamam ben. Para beni de bozdu, sizi de bozar emin olun.
Aramızda;
 
İlk defa “aramızda” dediğimde, çok küçük yaşlardaydım, büyüklerden korkacak yaşlardan bahsediyorum…kırdığım tabağın değerli olduğunu düşünüp beni suçlamamalarını istemiştim. Üvey ağabeyime “aramızda” demiştim ama duyuldu tabak kırıldığı kısa sürede cezam bir hafta kimseyle görüştürülmemek olmuştu. Artık tabak kırılmalarına aldırmıyorum değerleri ne olursa olsun kalpler kırılmasın. 
 
İlk defa “aramızda” dendiğinde, hiç çalışmamıştım hatta hiç kitabı açmamıştım, aldığım düşük notları kimse bilmesin diye arkadaşımla “aramızda” diyerek karne hazırlamıştım. Kimse bilmesin derken birden kabak bana patlamış hem notlarımın düşüklüğü hem de yaptığım dolandırıcılık ortaya çıkmıştı. Not kırılmalarının bir işe yaramadığını öğrenmeye başlamıştım. Notları sevmem ama not almaya bayılırım.
 
İlk defa “aramızda” dendiğinde, o kadar hoşuma gitmişti ki! Sır vardı güven vardı artık ilişkimizde, “aramızda” diyerek buluşmaya başlamıştık onun evli olmasını umursamadan bankadan kaçıp buluşmaya başlamıştık her şey “aramızdaydı”. Tutkuyla buluşmalarımız onun evliliğinin sona ermesiyle bitti. Güzel giden günlerimiz bir anda çekilmez hal almıştı, terk eden eşi haklı bulmaya başladığım günler başlamış, ben de terk etmiştim. Daha sonra öğrendim çok fazla “aramızda” ları varmış, iyi ki yalnız kalmış. Tabak kırmayı bırakıp fındık kırmaya başlamıştım ki hiç kimseye yaramadığını gördüm “aramızda” ilişkilerin.
 YÜZÜMDE BOTOKS VAR!
Çok defalar var “aramızda” dediğimiz artık. Çok defalar, hep birilerini kandırmaya çalışıyoruz. Sever gibi yapıp tokatlıyoruz…Çalışanları, patronu en çok da kendimizi kandırıyoruz. Yüzümde de botoks var “aramızda” hepimiz aynı iğneden alıyoruz zehri, yüzümüze göz altımıza. Botulinum toxin kelimesinden kısaltılmış, özünü bir bakterinin oluşturduğu protein olduğunu öğreniyorum. Kollarımızı omuzlarımızı hep şişiriyoruz. Doğa kanunu böyle biz şişerken çalışanlar da gözümüzde küçülüyor. Sanki ben çalışan değilmişim gibi patron hissediyorum. Hafta sonu arabamın ne olduğunu bilseniz siz de beni Genel Müdür Yardımcısı sanmazsınız, bizde işler böyle “aramızda”, sizden gibi görünürüm ama asla sizin gibi olamam ben. Para beni de bozdu, sizi de bozar emin olun.
 ŞOVMENMİYİM NE?
Çoğu zaman “bu kadar parayı bana neden veriyorlar? ” diye soruyorum kendime, “aramızda” . Cevap hep aynı “sana ne! üzümü ye bağı sorma ! ” . Toplantım var , gene sahne bende!
 Umarım sahneden inmem ve sahnelerde kalırım. Seviyorum bu kulak arkası mikrofonu ne kolay konuşmak başta çok zorlandığımı söylemeliyim “aramızda”.
 Bizim işimizin aynısını şovmenler de yapıyor ve inanın bizden daha fazla kazanıyor, siz beni sahnede görün, çok alkışlarsınız. Ben sahne adamıyım, saçımı boyar, yüzümü değiştirir hayatımı yaşarım. 
 
Siz çok çalışın. Çalışanlar arasında gelir dağılımı benim sorunum değil, onu başka bir GMY yönetiyor. İş birimi olarak bunu “aramızda” hallederiz, ne çok şeyi aramızda hallettik.. 
 
Bu arada…Benim adım ne Deniz ne de Ateş “aramızda”
 
Şimdi ara vermem lazım .