Trakya’da Sarhoş Bankacı Bölge yemeğini rezil etti!

Bankacılık kulisleri bu yemeği konuşuyor. Bölge yemeğinde neler oldu neler?
Geçen ay  yerli,  büyük bankanın Trakya Bölgenin “Başarı Yemeği” vardı. Malum devre sonunu çok iyi kapatacaklar. Komisyonlar alınmış, yapay sigortalar kesilmiş, hedefler tutuyor yani.
Gece oysa ne güzel başlamıştı. Kendini Genel Müdürlüğe hazırlayan GMY bile geceyi onurlandırmıştı. GMY Salondayken herkes pür dikkat. Daha önce sarhoş hallerinde yaptıkları ile haber konusu olan Bölge Müdürü bile “dersini almışçasına” nerede ise hiç içmedi.
Güzel konuşmalar, şen şakrak karşılıklı tebessüm ve yüzlerde yapmacık gülüşler. Gece tam da olması gerektiği gibi ilerledi. Ta ki GYM ve Bölge Müdürü salondan ayrılana kadar. Ne oldu ise de ondan sonra oldu zaten!
GMY ve Bölge Müdürünün ayrılması ile başta Şube Müdürleri kravatlarını anında çıkardı. MİY’ler ceketlerini savuruverdi.
Bir rahatlama ki sormayın.
Anında şişeler boşalmaya boşaldı. Garsonların cebine paralar sokuldu acele et dercesine. Müzik sesi biraz daha açıldı. “Ne güzel eğlenmişler işte” diyeceksiniz. Kimsenin eğlenmesine karşı değiliz hakları da. Personele bir banka tabi ki yemek vermeli. Ama Trakya bu işte. BES’i bile “Müdürüm bir büyük alırsan Poliçeleri keserim” diyebilen ortamda çalışan ekip yani.
İçmesini bilmeyenler geceyi rezil etti !
Tabi rakı bu. Kılavuzu içer de bölgedekiler içmez mi. Trakya’da kök salmış malum ekip başta tabi içtikçe içiyorlar. Ama işte şişede durduğu gibi durmuyor. Birden salonda bir dedikodu dolaşmaya başladı. Aaa, Aaa sesleri duyulur oldu. O da ne! “Çorlu MİY’i bayan MİY’i Tuvalette taciz mi etmeye kalkmış”. O da yetmemiş. Aynı MİY aynı bayanı salonda tacize devam etmeye devam etmiş. Hakkını yemeyelim.
Aklı başında Müdürler de var.
Tekirdağ Müdürü dayanamayıp “hop hop ne oluyor orada” diye müdahale bile etmeye kalkmış koca koca adamlara.
Koca adam diyoruz ama içki işte. İçince çocukluğuna dönüyor bazıları demek ki. “Adam Rakı sofrasında belli olur” diye koca koca laf etmeye gerek yok. Neyse ortalıkta kamera görüntüleri, fotoğraflar saçılmış durumda zaten. Toplantılara Telefonu yasaklayan banka yemeklerde bu ufak ayrıntıyı unutmuş demek ki.
İçkinin başına neler açtığını iyi bilen Bölge Müdürü rezillikleri duyup “yemeklerde içkiyi yasakladığı” dedikodusu bölgeye hakim olmuş durumda. Genel Müdürlük, özellikle toplantıya katılan GMY’nin olanları duymaması için pür dikkat herkes. Süt dökmüş kedi olmuşlar.
Neyse İnsan ve Kültür meselesi bu  demek ki. Yakında Personel seçimde “içki içmesini biliyor mu?” diye yeni testler gelir ise hiç şaşırmayalım.