Türkiye bu adamı konuşuyor!

yazar:

kategori:

İstanbul’un çeşitli ilçelerindeki gecekondu mahallelerinde zarf içerisinde para dağıtan gizemli adam bir kez daha ortaya çıktı. Bu kez Tuzla’da para dağıttı.
Bir adam ve bu adamı kimse tanımıyor. İsmi bilinmiyor. Bilinen tek şey İstanbul’un gecekondu mahallelerini elinde zarf ile dolaşıp kapı kapı para dağıtıyor. Bir de bakkalları dolaşıp, garibanların ve uzun süredir işsiz olup borcunu ödeyemeyenlerin hesap defterini sıfırlıyor.
Gizemli hayırsever bu kez de Tuzla’da ortaya çıktı.
Tuzla Şifa Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan gecekondu bölgesinde ortaya çıktı. Diğer mahallelerde gece ortaya çıkan hayırsever kişi bu kez yardımlarını gündüz vakti yaptı. Yardımsever kişi, öncelikle ilçedeki tüm bakkalları dolaşarak, veresiye alışveriş yapan mahallelinin borçlarını ödedi. Ardından gecekondu bölgesinde oturanlara da daha önceki yaptığı gibi içerisinde bin TL bulunan para dolu zarfı verdiği öğrenildi. İlk kez gündüz vakti ortaya çıkan ve yardımları kendisi ya da bir başkası adına mı yaptığı bilinmeyen kişinin karşılaştığı öğrencilere de 50’şer lira harçlık verdiği öğrenildi.
BİN LİRA DAĞITTI
Gizemli hayırsever uğradığı her kapıda ailelere zarf içerisinde bin lira para verdi. Yolda gördüğü neredeyse her çocuğa da 50 lira harçlık veren gizli hayırsever İstanbul’da adeta heyacan yarattı.