Hanife Fişek

İstikbalini değil aklını tercih etti

yazar:

kategori:

İşten çıkartılmaların ve şiddetli mobbinğin yaşandığı bankacılık sektöründe  bir istifa mektubu paylaşım rekoru kırıyor: Gidersem istikbalimi kaybedecektim, durursam aklımı!
İşten çıkartılmaların ve şiddetli mobbinğin yaşandığı bankacılık sektöründe bir istifa mektubu paylaşım rekoru kırıyor: Gidersem istikbalimi kaybedecektim, durursam aklımı!
Türkiye son 3 gündür yerli ve yabancı ortaklı bankadan yapılan personel çıkartmalarını konuşuyor. Ancak, bir istifa ve veda mektubu sektörde yaşanan faciayı gözler önüne serdi. Kendi rızası ile istifa eden bir bankacının Sabahattin Ali’nin sözü le biten veda mektubu olay oldu.
“Dört yıl, altı ay, onbeş gün boyunca çok iyi kişilerle çalıştığım bankamdan bugun kendi istegim ile ayrılıyorum.Bu kararı alırken çok kararsız kaldığım anlar oldu. Okuduğum bir söz beni çok etkiledi gitmeden sizlerle de paylaşmak isterim!
“Beş sene sonra fark etmeyecekse, beş dakika daha harcamaya gerek yok” Gidersem istikbalimi kaybedecektim; fakat durursam aklımı… “Sabahattin Ali”