Cuma Vurgunu belgelendi!

yazar:

kategori:

Kara, efsane ve muhteşem cuma adı altındaki kampanyalar adeta vurguna dönüştü. İşte belgesi: Paşamahçe’nin kendi mağazasındaki 165 liralık  ürün bir başka internet sitesinde kara cuma nedeniyle 438 liradan 328 liraya düşürüldü.
Amerika’da başlayıp Türkiye’de de çığ gibi büyüyen Kara cuma kampanyası vatandaşı dolandırma kampanyalarına dönüştü.
Sosyal medyada  bu tür aldatmacalarların belgeleriyle dolup taşmaya başladı. Bunun son örnegi ise Paşabahçe’nin  en güzel ürünlerinden biri olan Şaraf Karafı. Bu ürün Paşabahçe mağazalarında ve www.paşabahcemagazaları.com internet sitesinde 165 liraya satılıyor.yüzde 100 el yapımı ürün geçen haftaya kadar Paşabahçe internet sitesinde 135 liraya satılıyordu. Ancak şirket  bir çok ürününe olduğu gibi buna da zam yaptı. Ancak, aynı ürün Türkiye’nin en büyük alışveriş sitesinde  büyük indirim oranı ile satılmaya başlandı. Fiyatı 438 lira61 kuruş olduğu idddia edilen ürün  Efsane Cuma kampanyası nedeniyle 328 lira 96 kuruşa indirildi.
VATANDAŞ ALDATILIYOR
Vatandaş indirimli olduğu iddia edilen ürünü aslında neredeyse yüzde 100 daha pahalı bir fiyata satın alıyor.  Oysa vatandaş aynı para ile ürünü paşabahçe firmasının internet sitesinden iki tane alabiliyor.  Ticaret Bakanlığı’nın konuya el atması isteniyor.