Finansın Perileri İzmir’de toplandı

yazar:

kategori:

Bankacılık sektöründen çeşitli sebeplerle ayrılan çok sayıda bankacının oluşturduğu Finansın Perileri Platformu İzmir toplantısını yaptı.
Finansın Perileri platformu 4 Ocak 2020 tarihinde İzmir ve İstanbul’da eş zamanlı düzenledikleri buluşmalarda yeniden  bir araya geldi.
Farklı bankalardan benzer süreçler sonunda ayrılmış olan kadınların iş birliği ve dayanışma amacıyla kurduğu topluluk,  bankacılıkta uzun yıllar tecrübesi olan kadınların farklı alanlardaki  iş tecrübelerini de birbirleri ile paylaşarak birlikte gelişim amacına hizmet etmek üzerine aktiviteler düzenlemekte. 
İzmir buluşmasında eski bankacılardan Duygu Sayılgangil Homemade Aromaterapi ile iş birliği sürecini katılımcılarla paylaşırken Nefes konusunda da kısa bir farkındalık çalışması yaptırarak doğru nefesin ruh ve beden sağlığı üzerindeki etkileri hakkında katılımcıları bilgilendirdi . 
Yine İzmir katılımcılarından Sevgi .Demiryılmaz( Bendis Bal ) Bankacılıktan Balcılığa evrilen girişimcilik serüvenini anlatarak bir bankacının farklı bir sektörlerde cesaretle attığı adımlara güzel bir örnek verdi. 
Bankacılık sonrası Koçluk alanında profesyonel eğitimler alarak bu alanda çeşitli STK’larda gönüllü çalışmalar yapmakta olan Seçkin Özay tüm katılımcıların kendi kişisel potansiyel alanlarını keşfetmeleri ile ilgili özel bir çalışma yaptırdı. İstanbul’da yapılan buluşmada ise Nefes Koçu Nazlı Arıkan Bir Sihirdir Nefes programı ile katılımcılara çok özel bir tecrübe yaşattı. 
Katılımcıların farklı alanlardaki yetenek, bilgi, beceri ve potansiyelleri konusunda birbirleri ile paylaşımlarda bulunarak bir arada olmanın, paylaşmanın  ve birlikte hareket etmenin pozitif enerjisini ve mutluluğunu yaşadıkları buluşmaların bundan sonra da düzenli aralıklarla devam edeceği öğrenildi .