Bankalardan titan zirciri gibi promosyon

yazar:

kategori:

Bankalar emekli maaş promosyonunda adeta para saçıyor ancak bunları alabilmek için adeta pazarlamacı gibi çalışmak gerekiyor. Bankaların yeni promosyonu bir dönemin titan zincirini hatırlatıyor.
Bankalar emekli maaş promosyonunu açıklamaya devam ediyor. Ancak bazı bankaların yüksek rakamlarını almanın neredeyse imkansız olduğu anlaşıldı. 3 bin liraya kadar promosyon açıklayan bankaların promosyonunu alabilmek için adeta titan zinciri oluşturulması gerekiyor.
SGK ile yapılan anlaşma gereği taban olan 450 liralık promosyona ek olarak bankalar otomotik fatura gibi benzeri  ürünleri alma şartı ile bu rakamı arttırıyor.
TİTAN GİBİ
Ancak bankalardan daha yüksek promosyon alabilmek için yeni emeklileri bulmak zorundasınız.  Getireceğiniz her emekli için banka size 100 TL ödeme yapıyor. Yani banka emeklileri yeni müşteri bulmak için gönüllü personel gibi çalıştırıyor.10 emekli bulmanız halinde bin lira daha alıyorsunuz. 
Bankaların şartları arasında bulduğunuz 10 kişinin emekli maaşını taşıması yetmiyor. Onun da bazı ürünleri alması gerekiyor. Almaması halinde bu 100 liralık promosyonu alamıyorsunuz.
Bankaya getirdiğiniz yeni emeklilin de daha yüksek promosyon alabilmesi için onun da yeni emekliler getirmesi gekekiyor.