Gerçek alkış Halk Bankası çalışanlarına

yazar:

kategori:

Türkiye’de özel bankalar  bir bir şube kapatıp, mesai saatini azaltırken, Halk Bankası çalışanları zordaki esnafı rahatlatmak için cumartesi ve pazar günü de çalıştı.
Türkiye’de taşın altına elini yine kamu bankaları ve çalışanları koydu. Bu kez  sadece ellerini değil aynı zamanda hayatlarını da ortaya koyarak çalıştılar.
Özel bankalar bir bir şube kapatıp, mesai saatlerini kısaltırken, Türkiye’nin en önemli kamu bankası olan Halk Bankası cumartesi ve pazar günü de çalıştı. Binlerce Halkbank çalışanı hafta sonu mesaisi yaptı. Esnaflara verilen 25 bin liralık kredi nedeniyle başvuruların fazlalığı, banka personelinin cumartesi ve pazar günü de çalışmasına yol açtı. 
Türkiye’nin bütün il ve ilçelerindeki Halkbank şubeleri yüzbinlerce esnafın kredi başvurusunu işleme aldı.
CANLARI PAHASINA
Öte yandan özel bankalar koronavirüs tehlikesi nedeniyle şubelere tek tek müşteri kabul ederken, Halk Bankası kapılarını esnafa ve diğer müşterilerine açtı. Halkbank çalışanları koronavirüse rağmen masalarında müşteri kabul etti. 
Bir Halkbank müşterisi, “Sağlıkçılar kadar alkışı hak eden Halkbank çalışanları. Bizi saatlerce kapıda bekletmeyip en iyi şekilde ağırladılar“diye konuştu.