fastPay ile CarrefourSA’larda temassız ve sağlıklı ödeme dönemi

yazar:

kategori:

fastPay, Türkiye’de organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA ile cep telefonundan temassız ödeme kolaylığı sağlayan iş birliğine imza attı.
DenizBank’ın yenilikçi dijital cüzdanı fastPay, COVİD-19 salgınıyla mücadele döneminde daha büyük önem kazanan temassız ödeme konusunda yeni bir adım daha atarak, Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA ile önemli bir iş birliği hayata geçirdi.
Buna göre DenizBank müşterisi olsun olmasın herkesin faydalanabileceği fastPay ile cüzdan taşıma derdi olmadan, nakit para ya da karta temas etmeden, ‘İşyeri Ödemesi Yap’ bölümünden veya telefonunu yan çevirip, ekranda çıkan QR kodu (Kare Kod) okutarak CarrefourSA marketlerinde ödeme yapmak mümkün olacak. Bunun yanı sıra Türkiye’nin 52 şehrindeki 647 CarrefourSA marketinde fastPay ile yapılacak ilk ödemede 10 TL değerinde bakiye, müşteriye iade edilecek. Kampanya yılsonuna kadar devam edecek.
 “Sağlıklı alışverişi yenilikçiliğimizle destekliyoruz”
Müşterilerinin sadece finansal ihtiyaçlarına değil, hayatlarının her noktasına dokunan çözümler üretmeye odaklandıklarını vurgulayan DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan iş birliğine ilişkin şöyle konuştu;
Koronavirüs salgını ile mücadele döneminde hijyen açısından temassız ödeme seçeneği çok daha büyük ihtiyaç halini aldı. DenizBank olarak bu ihtiyaç doğrultusunda sağlıklı, masrafsız ve güvenli ödeme imkânı sunmak ve daha fazla kişinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz projeler ile hizmet yelpazemizi geliştiriyoruz. Bu çerçevede hem sağlıklı ve güvenli alışveriş seçeneklerini artırmak hem ekosistemimizi her geçen gün daha da zenginleştirmek üzere CarrefourSA ile bir iş birliğine imza attık. Bugün itibarıyla 3 milyonu aşkın kişinin cebine ulaşmış fastPay ile kullanıcılara daha hızlı, daha pratik ve daha akıllı hizmet vermekten dolayı mutluluk duyuyoruz. İnsanlarımızın sağlığını koruyan, günlük yaşam kalitesine katkı sağlayan proje ve iş birliklerini hayata geçirmeye devam edeceğiz”.
 
İş birliğine ilişkin değerlendirme yapan CarrefourSA CRM ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Bilal Genç de şunları dile getirdi:
“CarrefourSA olarak pandemiyle birlikte marketlerimizde farklı uygulamalar devreye alarak günde 500 bin kişiye hizmet sunmaya devam ediyoruz. Bu süreçte pandeminin bir getirisi olarak sosyal mesafe kuralları çerçevesinde alışveriş ihtiyacına cevap verirken gördük ki temassız ödeme konusu, adeta öncelik haline geldi. Hâlihazırda tüm marketlerimizde tercih ettiğimiz temassız ödeme sistemimize fastPay’i de eklemekten mutluluk duyuyoruz. Böylelikle fastPay müşterileri, CarrefourSA marketlerinden hijyenik koşullarda sosyal mesafe kuralları çerçevesinden yaptıkları alışverişleri paravan uygulaması bulunan kasalarımızdan temassız bir şekilde ödeyerek alışverişlerini tamamlamış olacaklar. CarrefourSA olarak fastPay iş birliğinin hem CarrefourSA’ya hem de DenizBank’a katkı sağlayacağına inanıyoruz.”
Yenilikçi ödeme uygulaması: fastPay
DenizBank müşterisi olsun olmasın herkese açık bir platform olarak hizmet sunan fastPay’de, kullanıcılar tüm bankalara ait kredi kartlarını ve banka kartlarını kullanarak hiçbir ek masraf ödemeden istanbulkart ve Kentkart ulaşım kartlarına diledikleri yerde ve zamanda kolayca yükleme yapabiliyor, faturalarını ve site aidatlarını ödeyebiliyor, hızlıca dijital oyun kodları satın alabiliyor.
Türkiye’nin ilk nakitsiz stadyumunu hayata geçiren, anlaşmalı iş yerleri ve e-ticaret ödemelerinde de hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderme ve ATM’den kartsız para çekebilme özellikleri de sunuyor.
Sektörde birçok ilkin mimarı olan fastPay, daha önce de dünyada ilk handsfree (bluetooth) ödeme hizmetini hayata geçirmişti.
 fastPay; App Store ve Google Play Store’dan ücretsiz indirilebiliyor.