Bir Genel Müdür Yardımcısının sesiz gidişi

Deniz Ateş, O  genel müdür yardımcısını yazdı: İlk olarak aramıza “aramızda  “ diyerek girmiştin, şimdi aramızdan, aynı şekilde ayrılıyorsun. Aramızda kimsenin haberi yok!
Aramızda;
İlk olarak aramıza “aramızda  “ diyerek girmiştin, şimdi aramızdan, aynı şekilde ayrılıyorsun. Aramızda kimsenin haberi yok. 
Eylül yaprak dökümü ayıdır ne ilk, ne de son hepimizin başına geliyor ayrılık. Sen üç büyüklerde top koşturdun, hep başarılı oldun, sahaya hep yakın bir pozisyonun vardı ama korku da saldın. Şimdi sahalarda gözükmeden bitirdin maçı, artık yazlık zamanı. Biliyorum hiçbir şeyin tadı yok ama yazlık arabanızla gezmek, gene de çalışmaktan daha iyi gelecek eminim.
Belki gene bir yerlerde karşılaşır, eski başarılı günlerimizi elimizdeki kadehlerle yad ederiz, ama bunu da biliyorum ayrı dünyaların insanlarıyız çok ortak noktamız olsa da. 
Yeni bir hayat başlayacak hepimiz için Eylül’de, olsun işimiz olmasa da umudumuz var, her yeni başlayan günden. Belki gene bir telefon çalar eski takım elbiseler işe yarar ya da ne çok takım elbise almışım dersiniz. Hoş zaten biz lacivert ceket gri pantolon bankacılığını benimsemiştik ikimiz de. İşim olmasa da hala lacivert ceket iş yapıyor bende.
Keşkesi olsa hayatımızın keşke. Hatalarımız yok mu? Elbette var, ama neyse gene de maaşlı çalışan olarak çok kişiye göre iyi durumdayız. Buna da şükür etmeliyiz. 
Hazan mevsimidir, hüzünle gelir Eylül; yazı kışa bağlarken biz ayrılacağız, biliyorum bizleri çok sevdin! biz de seni çok sevdik, ikimiz de çok gösteremedik belki bu sevgiyi ama vakit ayrılık vakti. Biliyorum ki sadece siz değil, birçoğumuz çalışırken kışı göremeyeceğiz.
Elle gelen düğün bayram, ne gelir elden. İşin doğasında var değişim …hepimiz değişeceğiz.
Elinizi sıkamıyorum malum sosyal mesafemiz var sadece el sallayabiliyorum uzaktan. Aramızda hep mesafe olduğunu da, ben de siz de hep biliyoruz sosyal statülerimiz hep farklı oldu. Yeni hayatımız daha az sosyal mesafelerin olduğu normal hayatlar olur umarım. Yeni normal olmasın artık, doğal yaşayalım doğal olsun ilişkilerimiz az öfkelenelim.
Eylül ayı yapraklar dökülmeye başladı, kuru yaprakların üzerlerine basılınca çıkardıkları sesleri seviyorum. 
Umarım yazdıklarım aramızda kalır, patron istemese ben yazmazdım, sen de, ben de patron ne demek biliyoruz!
Yeni hayatınızın patronu siz olun, sağlıkla, mutlulukla doğalıkla kalın.
Kuru yaprakların üzerinde yürüyeceğiniz nice mutlu yarınlar dilerim.
Patron çağırıyor, aramızda!  Hala yazı hazır değil mi? diye soruyor. Patron biliyor Eylül ayını çok yaprak dökülecek!
— 
Deniz Ateş
denizatate@yandex.com

KONU İLE İLGİLİ HABER:

 

Resim iki kere tıklaGMY oldum Aramızda Hallederiz
Hafta sonu arabamın ne olduğunu bilseniz siz de beni Genel Müdür Yardımcısı sanmazsınız, bizde işler böyle “aramızda”, sizden gibi görünürüm ama asla sizin gibi olamam ben. Para beni de bozdu, sizi de bozar emin olun.
 
Resim iki kere tıklaÖfke kontrolü olmayan GMY
Bankacılık dünyası ilginç bir konuyu konuşuyor. Öfke kontrol sorunu olan genel müdür yardımcısının şube ziyaretinde olanlar yok artık denilecek türder.