Covid-19 bankacıları vuruyor!

yazar:

kategori:

Covid-19 bankacılık sektörü çalışanlarını tehdit ediyor. İstanbul’da özel bir bankanın bölge müdürlüğü 6 kişinin testinin pozitif çıkması üzerine kapatıldı.
Bankalar ile ilgili pandemi sürecinde yeterli tedbir almıyorlar şikayetlerinin yersiz olmadığı ortaya çıktı. Şikayetler Kamu Bankalarında yoğunlaşırken  kötü haberler özel bankalardan gelmeye başladı.
Yerli sermeyeli özel büyük bankanın  İstanbul – Hadımköy Şubesinde dün 6 kişinin test sonuçları pozitif çıkması bankada şok etkisi yarattığı gibi gelen şikayetlere kulak tıkayan yöneticiler de sorgulanır oldu. Her fırsatta TV kanallarına çıkıp Pandemi sürecini ne güzel yönettiklerini abartarak anlatan ve son günlerde aldıkları ödüllü haberleri ile sık sık gündeme gelen bankanın aslında pandemi sürecini söyledikleri gibi iyi yönetemedikleri  anlaşıldı.   
Müşteriler uyarılmadı
Tüm uyarılara rağmen bölgenin tedbir almayarak şubeyi tam kadro çalıştırdığı ortaya çıktı. Bu yetmiyormuş gibi şube ile Trakya Bölge Müdürlüğü de aynı binada yer almakta üstelik Bölge Müdürlüğüne çıkış şube içindeki merdivenden olduğu için Şube ve Bölge Müdürlüğü bugün itibarıyla kapatılarak Karantina altına alınmış durumda. Salgın ile ilgili son 2 haftada hizmet alan müşterilerin uyarılmadığı da öğrenildi. Ayrıca bölgeye son iki haftada gelen diğer şube personeline test de yapılmadığı gibi taşıyıcı olma olasılığı da yükselmiş durumda.