QNB Finansbank’ dan İzmir bölgesi çalışanlarına destek!

yazar:

kategori:

İzmir’de cuma günü yaşanan büyük deprem sonrası tüm şubelerini kapatarak, çalışanlarını evlerine gönderen QNB Finansbank, evleri hasarlı olsun ya da olmasın isteyen tüm çalışanlarını güvenli otellerde konaklatıyor.
İzmir’de depremin duyulmasından hemen sonra ilk olarak tüm şubelerini kapatan ve çalışanlarını evlerine gönderen QNB Finansbank, evleri hasar gören ve evinde kalmaya çekinen personellerini güvenli otellere yerleştirdi.
Alınan bilgiye göre, QNB Finansbank’ta Cuma günü ilk haber alındığı andan itibaren tüm çalışanlarınlardan haber alacak şekilde koordine olundu.  Şubeler erken kapatılarak saat 16-16:30 gibi çalışanların evlerine geçmesi sağlandı. Cuma gününden itibaren ihtiyaçlarının sağlanmaya başlandığı da belirtildi.. Aynı çerçevede  çalışanların ev hasar tespitleri bankanın uzman  ekipleri tarafından yapılıyor. Gerekli konaklama ihtiyaçları için oteller ayarlandığı ve isteyen tüm çalışanlar otelleri kullanabiliyor.  Gıda ve her türlü ihtiyaç için ilgili güvenlik ekipleri ile koordineli şekilde yardımlar yapılıyor.  
Eşya ve evlerinde ciddi hasar olan çalışanlara yardımcı olmak için planlama yapıldığı bildirildi. 9 çalışanın evlerinde ciddi hasar oluştuğu tesbit edildi. QNB Finansbank şubeleride herhangi bir hasarın da olmadığı açıklandı.Şubelerdeki  yapısal risk analizinin de da  2 gündür devam ettiği ifade ediliyor.