10 yılı bir günde bitirdiler, o yeniden bir dünya kurdu

yazar:

kategori:

10 yıl boyunca bankacılık yaptıktan sonra kariyeri 1 günde son bulan Sinem Özel her şeye sıfırdan başlayarak kendine bambaşka bir hayat kurdu. 
10 yıl boyunca bankacılık yaptıktan sonra kariyeri 1 günde son bulan Sinem Özel her şeye sıfırdan başlayarak kendine bambaşka bir hayat kurmuş. Lise döneminde voleybol oynadığını , dizi sakatlandığı için sporu bıraktığını ama yıllar sonra bu yönünü tekrar hatırlayıp yepyeni bir kariyere adım attığını anlatırken mutluluğu sesinden anlaşılıyor . Bankadan ayrıldıktan sonra pilates eğitmenliği üzerine gerekli eğitimleri tamamlayıp sertifika alarak kendi salonunu açan Sinem ;
“ Bir işi hem severek yapıp hem de para kazanılabileceğini görmek harika. Burada hem insanların sağlığı için faydalı bir iş yaptığımı hissediyor hem de her gün yeni şeyler öğreniyorum. Bu bana çalışmak gibi bile gelmiyor… Çalışmak bu ise önceki yaşadığımız neydi diye düşünüyorum. Paramedya’da halen çalışmakta olan arkadaşlarımın üzücü hikayelerini, şikayetlerini okudukça hala içim daralıyor . Dilerim bir gün herkes daha çok sevdiği bir işi yaparak para kazanmanın keyfini yaşar …” diyor .

Bu güzel girişimcilik hikayesini  bu akşam saat 21:00’da Paramedya Instagram hesabından izleyebilirsiniz
PARAMEDYA İNSTAGRAM
https://www.instagram.com/paramedya/
https://www.instagram.com/paramedya/live/