Avrupalı bankadan personel kovma yöntemi!

Türkiye’nin en büyüğü olmak için çaba harcayan Avrupalı banka, personelini istifa ettirmek için şeytanın bile aklına gelmeyecek yöntemleri kullanıyor. Şubeci yazıyor:
Dünya durdu..Türkiye durdu..Bankalarımız durmadi…
Bugun tam 1 sene oldu pandemiyle tanışaĺı..
Acı tecrübeler yaşadık , yaşıyoruz.
Bankacıyız biz; hedeflerimiz gibi bu yaşadıklarımıza da alıştık.
Biz alıştıkça anormallikler normale döndü.
Hedefler yine ulaşamayacağımız noktalarda.
Heryer kapalı, çoğu vatandaş işini kaybetti , ekonominin durumunu bu yazıyı okuyan herkes fazlasıyla iyi biliyor..Peki ama neden bir portfoye verilen 4 milyon yeni mevduat hedefi?2  milyon konut kredisi hedefi..Ustelik kârsız iş yapmamak adına piyasanın en düşuk mevduat ve en yüksek kredi oranıyla..
Yapamayanlara da uyarı!!! Uyarı kağıdında yazan süslü hukuk birimi cümlelerinin özü şu: bankam bana her türlü imkanı sağladı ben yetersizim, işimı yapamiyorum, pozisyonumdan bekleneni ve benden beklenen hiçbirşeyi beceremiyorum. Yeteri kadar ezildiysek, değersizleştiysek görüyor ve arttıriyorum!!
Müşteri ziyareti geri geldi!!!
Evet yasak ve bizlerden yazılı hiçbir şekilde talep edilmiyor..Elektronik tasmalarımızla konum da atmiyoruz ama özellikle kobileri alan müdürcükler baya baya hergün ziyaretteler..Şu dönem bankaya gebe olan müşteri de bir atlatıyor, iki atlatıyor sonra mecbur…E kobiler çıkar da bireyseller oturtulur mu haydi emlakçıya nasil tutacak 20 iş gunünde 2 milyon hedef????
Bitmedi dedim ya bankalar durmuyor yeni taktikler var..
Personeli uzak şubeye vermek gibi…Herkesin özel arabası yok ve şu donemde insanlar ailesini, sevdiklerini riske atarak toplu taşimayla 3 vasıta ile işlerine giderken bu nasil bir vicdansizliktir soruyorum sizlere ??? 
Şubelerde hayatımızı riske attığımıź yetmiyor mu? Kendi hayatımızi sağlıgımızı da geçtim ya ailemiz, yaşlılarımız? Onlara taşırım birsey olur korkusu nasıl bir azap bir senedir…
Başkalarının hayallerini gerçekleştirmek için eve ekmek göturmeye çalışan bizlere daha ne kadar kotülük yapabilirsiniz??
Doğum izninden dönen evde bebeğini şu dönemde bırakmak zorunda kalan arkadaşımı şehrin öteki ucundaki şubeye gönderirken üstelik sadece anlaşarak işten atmak icin…Bunlari düşunurken, uygularken hiç mi içinız sızlamadı sizin??  
Pandemi bitmedi, biteceğe de benzemiyor ama biz tükendik
Bizi siz tükettiniz; tüketmeye de devam ediyorsunuz.
Az vicdan, az insanlık, az empati hani eğitimlerde öğrettirdiğiniz gibi…
Şubeci