Fenerbahçe Coin geliyor

yazar:

kategori:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kulüp olarak dijital para işine gireceklerini açıkladı. 
Fenerbahçe’nin dijital ortamda yan gelirlerini artırdığını belirten Ali Koç, Youtube projesinin 5-6 milyon TL gelir getirdiğini ve kripto para işine de gireceklerini söyledi.
Ali Koç,  “Türkiye’deki bütün kulüpler sıkıntılı durumda. Biz bir kulüp almayı ya da iş birliği yapmayı düşündüğümüzü söyledikten sonra o kadar sıkıntılı kulüp varmış ki onlarca mesaj yağıyor. 3 büyük kulüp arasında en sıkıntılısı da Fenerbahçe.” diye konuştu.
‘Kripto para işine gireceğiz’
Fenerbahçe Başkanı, dijital yatırımlarla ilgili olarak, “100-150-200 diye gidecek bir dijital gelir beklentimiz var. YouTube projesini başlattık 5-6 milyon lira gelire geldik, kripto yapacağız vs. Bunlardan 100-150 milyon gelir getirmemiz lazım. Elimizde gayrimenkullar var, bunları devletimizin de belki omuz vermesiyle geliştirebilme imkanlarını kovalamamız gerekiyor. Emlak furyasını kaçırdık. Kenan Evren Lisesi 10 sene önce bizim olsaydı, belki bu yakanın en büyük gayrimenkul projesi olacaktı, artık o kadar cazibesi yok. Geçmişte düşünülenlerle gelinenler arasında fark var.” ifadelerini kullandı.