ParaMedya’dan çok önemli açıklama

yazar:

kategori:

Bankacılık sektöründe son günlerde yaşanan önemli bir gelişme üzerine Paramedya olarak aldığımız önemli bir kararı okuyucu ve takipçilerimizle paylaşmak isteriz 
Bankacılık sektöründe son günlerde yaşanan önemli bir gelişme üzerine Paramedya olarak aldığımız önemli bir kararı okuyucu ve takipçilerimizle paylaşmak isteriz .
Bildiğiniz üzere Paramedya Bankacılık, ekonomi ve finans dünyasındaki önemli gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız şekilde okuyucuya aktarmayı ilke edinmiş blr haber sitesidir . Bu kapsamda Bankacılık sektöründe yaşanan olumlu olumsuz her türlü gelişmeyi tarafsız olarak takip etmekte ve yayınlamaktadır . Bir Bankanın sisteminde meydana gelen teknik sorundan kaynaklı hizmet kesintilerini de diğer medya kuruluşlarından tam 24 saat öncesinde duyurarak kamuoyunu an be an bilgilendirme görevini yerine getirmiştir . 
Diğer taraftan yaşanan bu olumsuz gelişme kamuoyunda çok önemli bir konuyu gündeme taşımış ve sorgulanmasına sebep olmuştur. Teknolojik altyapısındaki yetersizlikler nedeniyle 48 saate yakın süre sorun yaşadığı ve yaşattığı anlaşılan İlgili bankanın farklı kurum ve kuruluşlardan çok sayıda Dijital Bankacılık ve ileri teknoloji ödülü aldığına dair sitemizde de çok sayıda bülten ve haber yayınlanmıştır. 
Kurumlar içİn bir özelliğin “ en iyi “ nitelemesiyle ödüllendirilmesi ilgili kurumlara önemli bir sorumluluk ve ödev yüklemektedir . Bankacılık sektöründe birçok kurumun farklı konularda aldığı ödüller son dönemde sık sık tartışma konusu olmakta ve sorgulanmaktadır . İlgili haberlerin altına yapılan çok sayıda olumsuz yorum haber içeriğinin doğruluğu konusunda tartışma yaratmaktadır . 
Tüm bu gelişmeler ve veriler ışığında Paramedya yayın kurulu olarak konuyu tartışarak ulaştığımız sonuca bağlı önemli kararımızı okuyucu ve takipçilerimize duyurmak isteriz .
Bundan böyle sitemizde herhangi bir Bankanın herhangi bir basın yayın, dergi … vs kuruluştan alacağı Türkiye’nin , Ortadoğu’nun, Balkanlar’ın vs En iyi …. Ödülü “ konulu haber bültenlerine yer verilmeyecektir . 
( Şeffaf verilere dayalı adil değerlendirmeler sonucu hakedilmiş ödüller konusunda gelen haber ve bilgiler gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra duyurulabilecektir.)
Kamuoyunu yanıltıcı reklam içermeyen Sorumlu  yayıncılık anlayışımız gereği aldığımız bu kararı kamuoyuna, okuyucu ve takipçilerimize saygıyla duyururuz .