Cumhurbaşkanı’nın dağıttığı çayın şirketi halka açılıyor

yazar:

kategori:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gittiği şehirlerde halka dağıttığı çayı üreten şirket borsada halka açılacak.
Halka arz kervanına Orçay Ortaköy Çay da katıldı. Geçen hafta onaylanan halka arzının ardından 26- 7 Ağustos tarihlerinde talep toplama süreci başlayacak. Tera Yatırım’ın halka arzına aracılık ettiği Orçay Ortaköy Çay Sanayi A.Ş. (ORCAY) söz konusu tarihlerde “Borsa’da Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemi ile 9,90 TL’den halka arz edilecek.
Orçay Ortaköy Çay Sanayi’nin Borsa İstanbul’da halka arzını gerçekleştirecek Tera Yatırım’dan yapılan açıklamada, “Şirket, sermaye artırımı yoluyla 8.000.000 adet payın halka arzını gerçekleştirecek. Yatırımcılar, Tera Yatırım Online şubesi ve çağrı merkezinden “ORCAY” halka arzına katılabilir ve detaylı bilgi alabilir” ifadesi yer aldı.
CUMHURBAŞKANI’NIN ATTIĞI ÇAYLARIN ŞİRKETİ
Öte yandan söz konusu şirketin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halka dağıttığı çayları üreten firma olduğu öne sürüldü. İddiayı gazeteci Deniz Zeyrek gündeme taşıdı. Şirketin hakim ortaklar Mehmet Erdogan (YKB), Ahmet Erdogan ve aynı zamanda Ankara merkezli Pasifik Inşaat’ın da yonetim kurulu baskanı olan Fatih Erdogan. Pasifik; Next Level projesiyle tanınıyor. Sirket son olarak degerli Ortakoy arsası ihalesini kazanmıştı