İNG Türkiye’den Hepsiburada alışverişine online kredi

yazar:

kategori:

ING Türkiye, online alışverişlerde taksitle ödeme fırsatı sunan ve online kredi platformu ING Alışverişçi ile Hepsiburada alışverişlerini kredilendirecek.
ING Türkiye, online alışverişlerde taksitle ödeme fırsatı sunan ve online kredi platformu ING Alışverişçi ile Hepsiburada alışverişlerini kredilendirecek.
ING Alışverişçi artık Hepsiburada üzerinden de ING müşterisi olsun ya da olmasın herkese alışverişlerinde tek tıkla online alışveriş kredisi kullanma imkanı sunuyor.  ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı,ING Alışverişçi ile hem müşterilere zahmetsizce online alışveriş kredisi kullanma imkanı, hem de firmalara çoklu kanal stratejilerini destekleyen kolay ve masrafsız ödeme alternatifi sunuyoruz.  Mükemmel müşteri deneyimi için teknoloji ve inovasyona yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Turuncu Ekstra’lılara peşin fiyatına taksit imkanı 
Kredi başvurusu aşamasında Turuncu Ekstra programına dahil olan ve kredi kullandırımı sonrasında ING Banka Kartı ile aylık en az 1000 TL harcama koşulunu sağlayanlar Hepsiburada alışverişlerinde peşin fiyatına taksit imkanı kazanıyor. 
ING müşterisi olmayanlar da yararlanabiliyor 
ING müşterisi olmayanlar da ING Alışverişçi’den yararlanarak tek tıkla Hepsiburada alışverişlerinde kredi kullanabiliyor. ING Alışverişçi için başvuru bilgilerini tamamlayan tüketiciler nihai kredi onayı alındıktan sonra ING tarafından bilgilendiriliyor ve başvuru sürecinin tamamlanması için kurye ile kimlik teyitleri yapılıyor.