QNB Finansbank Karışık Kaset!

Son yıllarda gençlerin en çok beğendiği bankalar arasında yer alan QNB Finansbank, yanlış insan kaynakları politikası ve geliştirdiği performans sistemi ile binlerce çalışanını işten  çıkartmıştı. Her ne kadar gençler müşteri olarak bu bankayı tercih etse de personel politikası nedeniyle genç bankacılar  QNB Finansbank’tan uzak durmaya başlamıştı. Ancak son 2 yıldır insan kaynakları politikasında büyük değişiklik yapan QNB Finansbank eski günlerine dönüyor. Cenk Akıncılar’ın İnsan Kaynakları’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na atanmasından sonra değişen personel politikası, çalışanların yeniden yüzünün gülmesine neden oldu.

Bankanın 34.yılı nedeniyle banka personeli bir video klip hazırlayarak mesai arkadaşlarına online konser verdiler. 16 Finansbank çalışanı online ortamda aldıkları dans ve şan eğitimleri sonucunda, yeteneklerini sergilediler. Bankanın İnsan Kaynakları bölümünün desteklediği bu projede yönetmenliği Sitare Bilge yaptı.
Klipte Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yapan QNB Finansbank çalışanları çeşitli parçaları dans ederek söylediler.
Klip, banka çalışanları arasında kapalı devre gösterime girdi.

KARIŞIK KASET İÇİN TIKLAYIN!

QNB Finansbank Karışık Kaset