Erken zam dalgası hızla yayılıyor! Ve QNB Finansbank da zamları öne aldı

Denizbank’ın başlattığı personele erken zam kararı diğer bankalar tarafından da ardı ardına uygulanmaya başladı. Denizbank’tan hemen sonra TEB’de personel zammını ocak ayında ödeyeceğini açıklamıştı. Hemen arkasından Garanti BBVA’nın erken kararından sonra bu akşam bir bankadan daha haber geldi. Körfez sermayeli banka QNB Finansbank, tüm personelin zammını ocak ayına çektiğini açıkladı.
QNB Finansbank insan kaynakları tarafından tüm personele gönderilen mesajda kararı şöyle açıkladı:
“Banka olarak kararlarımızı siz değerli çalışanlarımızın ihtiyaçlarına odaklanarak almaya çalışıyor ve tüm süreçlerimizi bu amaç doğrultusunda yönetiyoruz. Son dönemde yaşanan gelişmeleri yakından takip ederek özellikle bu dönemin ihtiyaçları doğrultusunda bir süredir çalışmalar yapmaktaydık. Buna göre, her yıl görev grupları bazında ocak ve nisan ayında yılda bir olacak şekilde uyguladığımız ücret artış çalışmalarımızı tüm finansçılarımız için ocak ayından itibaren geçerli olacak şekilde uygulayacağız.
2022 yılı ücret artışları ocak ayında geçerli olacaktır. Açıklanan performans takvimi doğrultusunda ücret artış bütçe ve ücret artış süreçlerini de içeren bilgilendirmeleri ayrıca ileteceğiz.”

ZAM ORANI BELLİ DEGİL!

Öte yandan Paramedya’nın edindiği bilgiye göre, QNB Finansbank ocak zammını genel değil de performansa göre uygulayacak. Bu nedenle insan kaynaklarının özel çalışma yaptığı da öğrenildi.

QNB Finansbank da zamları öne aldı