Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati

Bakan Nureddin Nebati nerede?

yazar:

kategori: ,

Ankara kulisi Bakan Nebati iddiaları ile çalkalanıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından az önce yapılan açıklamadan, enflasyon ve döviz kuru ile ilgili açıklamaları Bakan Nureddin Nebati tarafından yapılmayacağı anlamı çıkartıldı.

Söz konusu tedbirlerin Cumhurbaşkanı veya Hazine Bakanı tarafından açıklanmayacak olması Ankara kulislerinde iki iddianın etkin bir şekilde dolaşmasına neden oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada, “bakanlığımız ve ilgili kurumlarca kamuoyu ile paylaşılacaktır” cümlesi bu açıklamanın Merkez Bankası ve BDDK tarafından yapılma ihtimali olarak değerlendirildi. Açıklamaların yine yazılı olarak yapılacağı yönünde bir beklenti hakim.

BAKAN NEREE?

Ankara kulislerinde dolaşan ilk iddia bakan Nebati’ye Cumhurbaşkanı’nın konuşma yasağı koyduğu konusundaki  haberler. Dün bu konuda haberler ve iddialar ortaya atılmıştı.

İkinci iddia ise yine bugün bazı internet sitelerine düşen görevden alınma haberleri. İddialara göre, bu gece Bakan Nebati ve Enerji bakanı görevden alınacak.