HangiKredi’nin iletişim ajansı desiBel Ajans oldu

yazar:

kategori:

desiBel Ajans, müşteri portföyüne yeni bir marka ekledi. Bankacılık ürünleri karşılaştırma ve başvuru alanında Türkiye’nin lider platformu HangiKredi’nin yeni iletişim ajansı desiBel Ajans oldu.

 

İş birliği kapsamında, dijitalleşmeye yön veren lider teknoloji markalarını bünyesinde bulunduran bir internet platformu olan iLab’in grup şirketlerinden HangiKredi’nin iletişim çalışmalarını desiBel Ajans yürütecek.

PR, dijital iletişim, kreatif ve etkinlik alanlarında çeşitli sektörlerden pek çok markaya hizmet sunan desibel Ajans, HangiKredi’nin stratejik iletişim, pazarlama iletişimi, medya ilişkileri, gündem yönetimi ve kriz iletişimi konularındaki tüm çalışmalarına destek verecek.

desiBel Ajans’ın hizmet verdiği markalar arasında HangiKredi’nin yanı sıra SOCAR Türkiye, Sabancı Holding, Togg, Sanofi, Atasay, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Intercity, Huawei, Kredi Kayıt Bürosu, Mondelez International Türkiye, Kredi Garanti Fonu, Vakıf Katılım, Puma, Republika, Riot Games, TeknoSA, Tetra Pak, Sigortam.net, Hayat ve Sodexo yer alıyor.