Akbank

Son dakika! Akbank şubeleri bugün geç kapanacak!

yazar:

kategori: ,

Türkiye’de dijitale en fazla yatırım yapan ve “Dijitalin Bankası” unvanını alan Akbank’a nazar değdi. 2 yıl önce sistemin göçmesi nedeniyle 2 gün kapalı kalan banka bu kez bayram arifesinde yoğunluk nedeniyle sorun yaşıyor.

Bankanın mobil şubesinde bu sabahtan itibaren işlem yapılamıyor. Akbank, müşterilerinin şubelere yönelmesi nedeniyle 12.30’da kapanması gereken tüm şubelerinin mesai saatini 15.00’e uzattı.

Akbank yetkilileri, aynı saate kadar havale ve EFT işlemlerinin şubelerden sorunsuzca yapılacağını bildirdiler. Akbank şubelerinde büyük yoğunluk dikkat çekiyor.

TWİTTER’DA TT OLDU

Öte yandan Akbank mobil şubede yaşanan sorun twitter da gündem oldu. Yaklaşık 3 bin mesaj ile TT olan Akbank’a müşterileri tepki gösterdi. Akbank’a yönelik eleştirilerin başında sorunlu dijitalleşmeye gitmesi gösteriliyor.

ŞUBE PERSONELİ DE MAĞDUR MÜŞTERİ DE

Öte yandan mobil şubenin yoğunluk nedeniyle çalışmaması müşterilerin bayram öncesi EFT, havale ve fon işlemleri gibi bir çok işlemi yapamamasına neden olurken, geç çıkma nedeniyle personel de mağduriyet yaşıyor. Bayram nedeniyle seyahat edecek bazı banka çalışanlarının otobüs ve uçak gibi ulaşım biletlerinin yandığı sosyal medyada konuşuluyor.