Haftalardır öğle yemeği bile yemeyen Bankacılar prim bekliyor!

Son bir aydır olağanüstü bir çalışma temposuna giren banka şube çalışanları, emekli maaş transferindeki yoğun çalışmaları nedeniyle çalıştıkları kurumdan prim bekliyorlar.

Paramedya instagram hesabı üzerinden tepkilerini dile getiren bankacılar, kampanya başladığı günden bu yana adeta insan üstü çaba harcadıklarını belirterek, banka üst yönetimini eleştirdiler. Söz konusu kampanyanın izin dönemine rastlaması nedeniyle şubelerde daha da yoğunlaşma olduğunu belirten banka şube çalışanları, “Kampanya tam yazın ortasında başlatıldı. Üstelik şubede en az personelin bulunduğu döneme denk geldi. Haftalardır öğle yemeğine dahi gidemeden şubede biriken yüzlerce emeklinin işlemi için çaba sarf ettik”diye  tepki gösterdiler.

PRİM BEKLİYORLAR

Banka çalışanları şubelerde son 10 yılda bu kadar büyük yoğunluk yaşanmadığına da dikkat çekerek , “Banka üst yönetimi bizim bu çabamızı görmeli ve en azından teşekkür anlamında bir prim vermeli”diyorlar.

YAPI KREDİ BANKASI 6 BİN LİRA VERİYOR

Öte yandan Yapı Kredi, çalışanlarına daha önce yaptıkları her emekli sözleşmesinden dolayı 4 bin liraya kadar prim ödeyeceklerini açıklamıştı. Banka personelin gösterdiği yoğun çabadan ötürü bu primi 6 bin liraya yükseltti.