Artemis Halı

Artemis Halı halka açacak.

yazar:

kategori: ,

Bünyesinde Armis Yatak ve Artemis Halı gibi markaları barındıran Acme Holding, Armis Halı’yı, kasım ayında halka arz etmeye hazırlıyor.

Türkiye’nin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiği dönemde bu denli hızlı büyümenin kendileri için büyük bir başarı olduğunu söyleyen Acme Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, bu başarıda en büyük payın Ar-Ge yatırımları olduğunu kaydetti.

2022’nin ilk 3 çeyreğinde yaptıkları yatırımlar sonucu 100 noktayı daha Armis ürünleri ile buluşturduklarını söyleyen Batallı, “Hali hazırda 76 adet Armis Yatak showroom şubemiz bulunuyor. Bu noktalar Armis tabelası altında faaliyet gösteren ve içinde sadece Armis ürünlerinin satıldığı münhasır mağazalardan oluşuyor. Bu sayıyı yılsonuna kadar 150’ye ulaştırmayı hedefliyoruz. Armis showroomlarımızın yanı sıra 500’e yakın corner satış noktamız var. Bu noktaların sayısını da yılsonuna kadar 750 seviyelerine çıkarmayı hedefliyoruz. 2022 yılsonuna kadar 81 ilde olmayı ve sadece İstanbul’da 60 yeni mağaza açmayı hedefliyoruz” bilgisini paylaştı.

Kaynak: Dünya