İş Bankası CEO'su Hakan Aran matematik dersi verdi

Dev Bankanın CEO’su çocuklara matematik dersi verdi

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, 500 çocuğa matematik dersi verdi.

Okul Destek Derneği tarafından düzenlenen Gönüllü Eğitmen kadrosuna iş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran da katıldı. Hakan Aran online olarak 500 çocuğa matematik dersi verdi. Hakan Aran’ın verdiği matematik dersine öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Hakan Aran derste öğrencilere matematik dersinin pratik yönlerini anlattı.

Okul Destek Derneği, 500 küçük çocuğa zaman ayırıp matematik dersi veren İş Bankası genel Müdürü Hakan Aran’a teiekkür etti. Dernekten yapılan açıklamada, “Dersler, pratik örneklerle desteklenerek interaktif bir şekilde gerçekleşirken Hakan Aran gibi deneyimli bir ismin dersimize katılması, öğrencilerimizin motivasyonunu artırdı ve matematikle olan ilişkilerini güçlendirdi.” denildi.

OKUL DESTEK DERNEĞİ 

Okul Destek Derneği, farklı eğitim teknolojilerini kullanarak T.C. Millî Eğitim Bakanlığının açıkladığı müfredat ve uluslararası iyi örnekler doğrultusunda ortaokul öğrencilerinin ders konularıyla ilgili bilgi seviyelerini artırmaları, eleştirel düşünme, bilgi ve iletişim teknolojilerini eğitim amaçlı kullanma, problem çözme ve analitik düşünme becerileri kazanmalarını amaçlamaktadır.

İş Bankası CEO’su Hakan Aran çocuklara matematik dersi verdi.