İş Bankası Farkı! Deprem bölgesinde çalışanlarına özel ev yaptırdı

Türkiye İş Bankası deprem bölgesi Antakya’da çadır ve konteynerlerde kalan personellerine özel yapım prefabrik ev yaptırdı. İlk evi Genel Müdür Hakan Aran bizzat teslim etti.

Bankalar deprem bölgesinde bulunan personellerine yönelik yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yaparken, iş Bankası bunu bir adım öne taşıyarak, konteynerlerde kalan personelleri için özel tasarım prefabrik evler yaptırıyor. Antakya’da yapılan ilk prefabrik ev İş Bankası genel Müdürü Hakan Aran tarafından banka personeli ve ailesine teslim etti.

Göreve geldiği günden beri özellikle personellere yönelik çalışmalarıyla tanınan Hakan Aran, ilk evi teslim edip bölgedeki iş Bankalılara şu açıklamayı yaptı:

“Yaşadığımız deprem felaketleri sonrasında, bölgede acil ihtiyaçlar için insani yardım desteğimizi sürdürürken, kendileri de depremzede oldukları halde özveriyle görev yaparak dayanışma örneği sergileyen çok kıymetli çalışma arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır. Bölgedeki çalışanlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için biz de hızla adımlar atmaya devam ediyoruz. İlk etapta çadırlarla hemen ardından konteynerler ile barınma ihtiyacını karşılamıştık. Şimdi ise Antakya Yaşam Alanı’nda ilk prefabrik evimizi teslim ettik ve Temmuz ayı sonuna kadar da tüm evleri teslim etmeyi planlıyoruz. Depremin izlerini silmek mümkün değil ama etkilerini asgariye indirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bir daha böyle bir felaket yaşamamak dileğiyle tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olsun.”

YENİLERİ YAPILIYOR

Alınan bilgiye göre deprem bölgesinde yaklaşık bin İş Bankası çalışanı bulunuyor.