Kavga bahane 14.tavandan mal çakma şahane!

yazar:

kategori: ,

Ah şu bizim BÜSBÜYÜK bir o kadar da KÜÇÜK sermaye piyasamız. Herkes herkesi tanır mı, bilir mi, tartışılır! Ama kesin olan şey, borsada olanların çabucak ve hızlıca KULAKTAN KULAĞA OYNAR misali yayılmasıdır.
Bazen son çıkan seste bir sürü yalan yanlışa,
Bazen de ok gibi iletilen doğrulara tanık olur SON KULAK.

Kırmızı Karınca severler, benim kulağım sonuncu mu bilmem ama lakin duyduklarımı elimden geldiğince teyit ettim. Tabi ki dedikodu mahiyetinde olan hususlar da var ancak TAHTADAKİ HAREKETLER kulaktan kulağa fısıldananları doğrulayınca, hadi dedim bunu okuyucularına anlat.

Tabi ki isim vermeden. Ancak, özellikle KÜÇÜK YATIRIMCILAR AYIKSIN Kİ, harçlık kazanmak için dahi 10 kez düşünsünler.

Efendim, TAHTA KAVGALARI vardır. Çıkarlar örtüşmediğinde bazen biri, bazen herkes birbirini, bazen de asla yapmaz denilen herkesi SATAR! Nedir satmak? Tahta, PLANLANMIŞ ÇIKIŞ FİYATINA getirilmeden MALLARI BOŞALTMAKTIR.

İşte o gün ortaklık rekabete, dostluk husumete, tatlı acıya dönüşür… ENERJİLER BOŞA HARCANIR! Yani tahta kavgasının kazananı olmaz.

İşte böyle bir tahta kavgası sürmekte. Anlayın istiyorum olanları. Sadece anlayın ve temkinli olun. Anlayın ve figüran haline gelmeyin.

Halka arz öncesi el sıkışarak plan yapan KURUMSAL GÖRÜNÜMLÜ BİREYSELLER BİRBİRLERİNİ YEMEKTELER. Hatta halka arzın UCUNDAN TUTAN ARACISI, meğerse OLMUŞSA TAHTANIN ORTAĞI, seyredin görün bu şamatayı!

Ve ne yazık ki, BU SİMSAR TAHTA ORTAKLARININ oyunlarının büyük bir parçası olan, görevleri ‘halka harçlık’ karşılığında çıkış fiyatına kadar mal taşımak olan küçük yatırımcı ise gene perişan edilmekte!

Negatif açıklamalar içeren KAP’lar muhtemelen bilerek ardı arkasına atılıyor. Zira kavga sonrası tahtayı tekrar konsolide edebilmek için fiyatın azaltılması yani gene piyasa diliyle UCUZA MALİYETLENMEK gerek. Bilir misiniz? Yahudiler paralarını doğru yerlerde değerlendirmeyi kural edinmişlerdir. Belki de TAHTANIN KAVGA ÖNCESİ ORTAKLARINDAN biri, kim bilir Musevi tacir kuralını benimsemiştir!

Not: Sorunlu denetçi sesin soluğun çıkmıyor. Ben geldim de hızıma yetişemedin mi? Çık er meydanına bekliyorum.

Kırmızı Karınca