Mia Teknoloji

Hisseleri yüzde bin yükselen şirketten garip açıklama

yazar:

kategori: ,

Temmuz ayında fiyatı sadece 100 lira olan ve kısa sürede 790 liraya kadar yükselen Mia teknoloji şirketinin hisseleriyle ilgili Sermaye Piyasası Kurulu SPK tedbir kararı aldı. Bir ay boyunca hissede açığa satış ve kredili işlem yapılamayacak. SPK’nın bu tedbir kararı ile günlerdir tavan tavan giden hisse senedi bu kez taban oldu. Hisse senedindeki düşüş üzerine Mia teknoloji şirketinden oldukça kafa karıştıran bir açıklama geldi.

İşte o açıklama:

Hissemizde son günlerde yaşanan fiyat hareketliliği ve yatırımcılarımızdan gelen yoğun istek, soru ve taleplere yönelik açıklama yapma gerekliliği oluşmuştur.

MİATK hissemizde Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 26/09/2023 tarihli işlemlerden (seans
başından) 25/10/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar tek fiyat işlem yöntemi ile işlem kararı bulunmakta olup, kararı yatırımcılarımızla birlikte üzüntü ile karşılamakta ve bu konuda gerekli başvuruları, görüşmeleri
yatırımcılarımızı korumak adına yerine getirmekteyiz. Şirket faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam etmekte olup, kamuya açıklanmamış herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Bedelsiz Sermaye artırım başvurumuz ile ilgili söylentilere cevap olarak , başvurumuz değerlendirme aşamasında olup, herhangi bir iptal ya da geri çekme durumu bulunmamaktadır.

YÜZDE BİN YÜKSELDİ

Mia Teknoloji hisse senedi Temmuz ayında 100 liradan işlem gürüken bedelsiz beklentisyle günlerdir tavan tavan gidiyor. Senet yüzde bin primle 790 liraya kadar yükseldi.