Yapı Kredi Bankası

Yapı Kredi yemek ücretini 210 liraya yükseltti

yazar:

kategori: ,

Geçtiğimiz ay personeline Doğum Günü İzni kararı alan Yapı Kredi, şimdi de izin kullanımını teşvik amacıyla ödül uygulamasını devreye soktu. Yemek ücretini 1 Kasım itibariyle 210 liraya çıkartan banka, Koç Holding’in  Flextra uygulamasını da hayata geçiriyor.

Edinilen bilgiye göre, Yapı Kredi’de personel özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Banka, artan enflasyon nedeniyle tüm personelin yemek ücretini sektör ortalamasının üzerinde bir rakama çekerek 210 lira yaptı. Yapı Kredi’de yemek ücreti daha önce 170 liraydı.

FLEXTRA HAYATA GEÇİYOR

Yapı Kredi yine Koç Holding uygulaması olan Flextra’yı 2024 yılının başından itibaren hayata geçiriyor. Bu uygulama ile çalışanlar kendilerine verilecek olan katkı payı ile Flextra platformunda olan ürünleri avantajlı bir şekilde alacak. Söz konusu tutarın 10 ile 20 bin lira arasında olacağı belirtiliyor.  Flextra’dan alına bilecek ürünler arasında Arçelik beyaz eşya, küçük ev aletleri, Bilkom’dan teknolojik ürünler, BES, Migros ve Opet çeki bulunuyor.

İZİN KULLANIMINA TEŞVİK

Yapı Kredi’nin personele sunacağı yenilikler arasında izin kullanımına teşvik amacıyla 2 gün fazladan gün uygulaması da getiriliyor.  2024 yılında hak ettiği kadar izin kullanımı yapan Yapı Kredi çalışanlarının artı 2 gün izin hakkı olacak. Bu izin hakkı doğum günü izni ile 3 güne çıkartılıyor.

EYLÜL İZNİNE EKSTRA ÖDÜL

Banka personele önümüzdeki yıl ilginç bir ödül sistemi daha getiriyor.  Hem Dinlen Hem Flextra Kazan uygulaması ile belirli süreden fazla izni olan çalışanlar 25 Eylül-15 Ocak tarihleri arasında yapacakları izin için günlük bin lira Flextra para kazanacak.