Yaşasın Cumhuriyet!

yazar:

kategori:

Değerli okuyucularımız,

Paramedyanın Cumhuriyetimiz gibi asırlık bir geçmişi yok. Sadece 10 senedir bankacılık, finans ve genel ekonomi alanında özgün habercilik yapıyoruz, Dünya ve Türkiye ekonomisinin iniş ve çıkışlarını haber, yorum ve değerlendirmelerimizle okuyucularımızla paylaşıyoruz. Bu süreç boyunca dikkatimizi çeken en önemli bir hususlardan birisi şudur:

Bugün itibariyle Türkiye ekonomisinin elde ettiği kazanımların arka planında yüzüncü yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin ve onun topluma aşıladığı değerlerin büyük rolü var. Özellikle, Cumhuriyetin bilimi referans alan kültürel ve toplumsal bir dokunun geliştirilmesine yönelik hamlelerinin Türkiye ekonomisini oluşturan sanayi, tarım ve hizmetler sektörünün alt yapısı ile nitelikli insan kaynağının oluşmasına önemli katkılar sağladığını görmekteyiz. Kazandığımız bu farkındalık Cumhuriyet Bayramını ve 100. Yıl dönümünü bizler için olağanüstü özel ve anlamlı bir konuma taşıyor.

Paramedya ailesi olarak, onurlu bir bağımsızlık savaşının tacı olan Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve onu büyük mücadelesinde yalnız bırakmayan kahramanların emek ve fedakarlıklarını saygıyla anıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet!