Bu dekontla bankaya aylık yüzde 30 faizle 3 milyon dolar yatırmış(!)

yazar:

kategori: ,

Fatih terim Fonu’nda Yok Artık Dedirttirecek Detay! Tam bir tefeci gibi hareket eden futbolcular el yazısıyla düzenlenmiş dekontu mahkemeye “Resmi Dekont” diye sundular. üstelik 1 ay vade için yine dolar bazında yüzde 30 faiz ile para yatırıldıklarını iddia ettiler.

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak da sunulan ve bir çok futbolcunun para kaptırdığı olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Denizbank, söz konusu futbolcular hakkında “tefecilik” suçlaması ile suç duyurusunda bulunurken, futbolcuların el makbuzu ile bankacı Seçil Erzan’a milyon dolarları teslim ettikleri anlaşıldı.

1 AYDA YÜZDE 30 DOLAR GETİRİSİ

BDDK uzmanlarının bile şaşkınlığa uğradığı olayda sıradan numaraların yazıldığı makbuzlar resmi dekont olarak delil  sunuldu. BDDK bu belgelerin resmi nitelik taşımadığını mahkemeye bildirdi.

BASİT BİR TEFECİLİK OLAYI

Söz konusu olayın dolandırıcılık değil tefecilik olduğunu belirten eski bir BDDK yetkilisi, ” Bir ayda dolar bazında yüzde 30 getiri tefecide bile yok. Burada parayı bankacıya teslim edenler bunun bilincinde ve tefeci mantığıyla hareket etmişlerdir” diye konuştu.

3 MİLYON DOLAR 1 AYDA 4 MİLYON DOLAR OLUR MU?

Söz konusu el makbuzunda Emre Çolak adı yer alıyor. 3 milyon 210 bin doları elden veren Selçuk Çolak, makbuzdaki bilgilere göre tam bir ay sonra 1  milyon  28 bin dolar faiz alacak.