Karıncalar’ın Muhteşem Gecesi!

yazar:

kategori: ,

Henüz daha 1 yılını doldurmamasına rağmen yayınladığı kitap  ve dijital yayınlarıyla finansal okuryazarlığa büyük katkı sunan Karıncalar Finansal Okuryazarlık Platformu, ilk yılbaşı balosunu Ankara JW Marriott Oteli’nde gerçekleştirdi.

Karıncalar gecesine çok sayıda işadamı, akademsiyen ve bürokrat katıldı.  Başkent Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. M. Mithat Üner, Başkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yelda Ongun, Başkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Feride Bahar Işın, Atılım Üniversitesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tolga Omay, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Finansal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve MUDEP Kurucusu Prof. Dr. Ganite Kurt’a finansal okuryazarlığa verdikleri katkıdan dolayı plaket verildi.

PARAMEDYA’YA PLAKET

Gecede Karıncalar Platformu Başkanı ve Paramedya.com.tr  Yayın Yönetmeni Remzi Özdemir’e platformdaki çalışmalarından dolayı iki ayrı plaket verildi. Remzi Özdemir’in plaketini  Başkent Üniversitesi Rektör Vekili, Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu verdi.

İŞTE MUHTEŞEM GECEDEN KARELER

 

Karıncalar Platformu Başkanı ve Paramedya Genel Yayın Yönetmeni Remzi Özdemir’e plaketini  Başkent Üniversitesi Rektör Vekili, Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu verdi.

 

Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. M. Mithat Üner’e plaketini Karıncalar Direktörlerinden Metin Yüksel verdi.
Başkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yelda Ongun’a plaketini İşkadını Neşe Derelioğlu verdi.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Finansal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve MUDEP Kurucusu Prof. Dr. Ganite Kurt'a plaketini Metin Yüksel verdi.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Finansal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve MUDEP Kurucusu Prof. Dr. Ganite Kurt’a plaketini Metin Yüksel verdi.
Karınca gönüllüsü İlhan Demirbaşça’ya plaketini Alves Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karenercan verdi.