Semih Kaya’nın sunduğu elektronik posta da sahte çıktı!

Seçil Erzan davasında dün Semih Kaya’nın mahkemeye sunduğu elektonik postanın sahte olduğu banka kayıtlarının incelenmesiyle ortaya çıktı. Söz konusu belge üzerinde oynanılması nedeniyle Semih Kaya hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Tarihin en büyük tefecilik ve saadet zinciri davası Mart ayına ertelenirken, yüksek faiz getirisi beklentisi ile para kaptıran Semih Kaya dün mahkemeye  bir belge sunarak “Seçil Erzan ve Denizbank Ticari Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yarrımcısı Mehmet Aydoğdu’nun yazışması olduğunu”iddia etmişiti. Aradan 24 saat bile geçmeden söz konusu belgenin sahte olduğu incelenen banka kayıtlarında ortaya çıktı.

MAİL SİSTEMİNDE YOK!

Denizbank mail sistemlerinde “Commvault Email Archive& Journal” isimli yazılım kullanıldığı, bahse konu yazılımın “bankanın sistemlerine gelen veya banka sistemlerinden gönderilen  maillerin kopyalarını kullanıcılardan bagğımsız şekilde tutularak soruşturmalarda ilgili kanıtların bulunmasını sagladığı kullanıcıların bu yazılımda tutulan logların değiştirilebilmesinin mümkün olmadığı “ açıklanırken, yapılan incelemelerde Semih Kaya tarafından sunulan mailin varlığına ilişkin her hangi somut unsura rastlanmadığı belirtildi.

BAŞKA MAİL ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK

Yapılan incelemede mahkemeye delil olarak sunulan mailin “Seçil Erzan’ın 20.02.2023 tarihli mail kayıtları  incelendiğinde , Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Semih Kaya ile alakası olmayan başka bir konuyla ilgili bir maile rastlandığı”tesbit edildi.

SUÇ DUYURUSU

Semih Kaya’nın sunduğu belge ile ilgili bugün suç duyurusunda bulunuldu.

Semih Kaya’nın parayı bankadan tahsil etmek amacıyla yatırım ve fon yönetimiyle hiç bir alakası olmayan Ticariden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu’ya iftira attığı öne sürülüyor.