Türkiye İş Bankası Genel Müdürlüğü

İş Bankası’ndan Çalışanlarına Denize Sıfır Kamp!

İş Bankası satın aldığı denize sıfır Maliye Kampı arazisine 844 milyon TL yatırımla çalışanlarına kamp yapıyor.

Türkiye İş Bankası A.Ş. tarafından satın alınan taşınmazda Turizm Konaklama Tesisi yapılması için başlatılan ÇED süreci sonuçlandı. Resmi Gazete’nin 14 Ocak 2023 tarihli sayısında Maliye Hazinesi’ne kayıtlı Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından muğla ili marmaris İçmeler’deki Maliye Bakanlığı Eğitim ve Dinlenme Tesisi’nin bulunduğu 2575 parseldeki 18 bin 466 metrekare taşınmaz ve üzerindekiler bir bütün halinde 545 milyon TL’ye Türkiye İş Bankası’na satılmıştı.

Türkiye İş Bankası A.Ş. satın aldığı taşınmazda 199 odalı kamp yapılması için ÇED süreci başlatırken yapılması planlanan tesis alanı daha önceden maliye kampı olarak faaliyet gösteriyordu. Maliye kampı 2023 yılında tamamen tahliye edilerek yıkıldı ve arazi boşaltıldı.

Alınan bilgiye göre, 199 oda ve 658 yatak kapasitesi ile hizmet verecek Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından yapılacak ve ÇED Süreci tamamlanan proje alanında tespit edilen yaban hayatı ile flora ve faunanın korunması içinde gerekli tedbirlerin alınırken inşaat çalışmasına Nisan ayında başlanmasının planlandığı bildirildi.