İş Bankası

İş Bankası’ndan çalışanlarına enflasyonun üstü zam!

Bankalar çalışanlarına 2024 yılı için verecekleri zam oranlarını açıklamaya devam ediyor. Hemen hemen tüm bankaların yüzde 50 ortalama zam verdiği sektörde Türkiye İş Bankası enflasyonun üzerinde zam verdi.

İş Bankası çalışanlarının maaşlarına ilk 10 bin lira için yüzde 70, ikinci 10 bin lira için yüzde 65 ve diğer kalan miktar için ise yüzde 60 zam yapma kararı aldı. Maaşı düşük olan personellere ise yüzde 85’e varan oranda zam yapılırken ortalama yüzde  zam 76’yı buldu. Basisen Genel Başkanı Metin Tiryakioğlu’nun çabası ile özellikle düşük maaşlı personellerde ciddi iyileştirmeler yapıldı.

Banka ayrıca zamlara ek olarak 5 yıl ve üzeri kıdemlilere en az bin liradan başlayarak her yıl tam yıl için 300, en fazla 4 bin lira maktu verecek.

ÇALIŞAN MUTLULUĞU

Göreve geldiği günden beri çalışan mutluluğuna büyük önem veren Genel Müdür Hakan Aran, aynı zamanda personelinin özlük hakları konusunda da iyileştirmelerde bulunuyor. Hakan Aran, son 2 yıldır ard arda en sevilen CEO seçilmişti. İş Bankası çalışanlarının yüzde 90’ına yakın oy alan Hakan Aran aynı zamanda diğer banka çalışanlarından da ol almıştı.

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran
Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran